Tuin inspiratie

Home » Tuin inspiratie

Breng fijne zomeravonden in uw tuin door

Wij van Kunstgrasgigant helpen u graag als u voor de aanleg van uw tuin inspiratie wilt opdoen. Is uw tuin toe aan een nieuwe look en moderne uitstraling? Of wilt u een leuke plek creëren waar uw kinderen veilig kunnen spelen? Wat uw ideeën ook zijn, de inspiratie die u helpt bij het bedenken van een originele uitvoering, vindt u bij ons. Ons kunstgras is van hoogwaardige kwaliteit en valt bijna niet van echt gras te onderscheiden. Doe uw tuin ideeën op in ons inspiratie overzicht en vind de uitvoering die het beste bij uw situatie en wensen past.

Inspiratie voor

Balkon/dakterras

Meer informatie

Inspiratie voor

Kleine tuin

Meer informatie

Inspiratie voor

Grote tuin

Meer informatie

Ontdek de ideeën voor een moderne tuin en doe inspiratie op

Met het opdoen van inspiratie voor een moderne tuin helpen wij u graag. U zal bij een moderne tuin misschien aan een gladde en grote tegelvloer denken, maar ook kunstgras is uitermate geschikt voor een moderne look. Aan kunstgras heeft u weinig tot geen onderhoud en toch zorgt het voor een natuurlijke uitstraling. Plaats langs uw kunstgras strakke plantenbakken in het wit, zwart of grijs. Door hier groene planten in te plaatsen, zorgt u voor een uiterlijk dat perfect aansluit bij uw kunstgras. Combineer kunstgras met grote grijze kiezels voor een prachtige uitstraling. Of plaats een strakke houten afscheiding om het kunstgras van uw terras te onderscheiden. Dankzij ons uitgebreide assortiment kiest u eenvoudig voor de kleur groen die u voor ogen heeft.

Doe inspiratie op voor een geschikte speelhoek in uw tuin

Heeft u kinderen en wilt u graag dat zij veilig en comfortbel kunnen spelen in uw tuin? Wij helpen u graag bij het opdoen van diverse ideeën voor uw kindvriendelijke tuin. Door kunstgras te plaatsen, genieten uw kinderen van een prettige ondergrond. Ons kunstgras beschikt over een grote veerkracht en is daarnaast bestand tegen zware en veelvuldige betreding. Plaats een speeltoestel, evenwichtsbalk of schommel op het kunstgras en uw kinderen zullen optimaal genieten.

Creëer een kleurrijk geheel

In een tuin mag best wat kleurgebruik ingezet worden. Kies voor een kleurenpalet dat u doorvoert of combineer verschillende kleuren met elkaar. Laat deze kleuren terug komen in het plantgebruik door uw tuin af te werken met plantenbakken in diverse kleuren. Met een grote loungebank met opvallende kussens zorgt u voor een tuin waar u echt tot rust komt. Combineer een felle kleur met neutrale kleuren en natuurlijke materalen of kies voor een bond geheel.

Vraag een stalenpakket aan

Heeft u een grote of juist een kleine tuin? Of heeft u bepaalde ideeën, maar weet u niet precies hoe u deze moet verwezenlijken? Doe inspiratie en ideeën op voor uw tuin en neem contact met ons op. U vraagt via de website eenvoudig een stalenpakket of vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen in een van onze vestigingen. Als u nog vragen heeft, neemt u contact met ons op via 085 902 03 06.