Vestiging Eemnes

Home » Contact » Vestiging Eemnes

Vestiging Eemnes

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Goyergracht Zuid 1
3755MX EEMNES

Wij zijn handig te bereiken via:
Gooiergracht 161 Laren
op het terrein van
Tuincentrum De Bruin.

Openingstijden

 

Maandag: 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

 

Onze verkoopadviseurs

Benjamin de Bruin
Verkoopadviseur

Anton de Bruin
Verkoopadviseur

Kunstgras in Eemnes

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig kunstgras en woont u in de buurt van Eemnes? Bezoek dan onze showroom voor een uitgebreid assortiment. U bent bij onze showroom verzekerd van kunstgras van topkwaliteit, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. Het gras in uw tuin onderhouden kost veel tijd. Kunstgras is een mooie oplossing om het hele jaar door zorgeloos te genieten van een mooi grasveld.

Uitstekend kunstgras kopen bij onze showroom in Eemnes

Bij Kunstgrasgigant kiest u uit een divers aanbod kunstgras voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig is kunstgras bijna niet meer te onderscheiden van echt gras. Bij onze showroom kiest u uit diverse soorten en kleuren kunstgras. Denkt u hierbij aan kunstgras voor in de tuin, gras om op te sporten, maar ook speelgras waar uw kinderen of kleinkinderen zich de hele dag op kunnen vermaken zonder schrammen te krijgen op hun benen of armen. De kwaliteit van kunstgras is hedendaags heel hoog en in onze showroom in Eemnes slaagt u gegarandeerd. U koopt bij ons ook alle benodigdheden voor het plaatsen van het gras. U kunt uw nieuwe grasmat zelf aanleggen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze aanlegservice.

Kom naar onze vestiging

Voor voordelig kunstgras komt u naar onze showroom in Eemnes op het terrein van Tuincentrum De Bruin. U bereikt onze vestiging door aan te rijden via Gooiergracht 161 Laren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen zodat u exact weet waar u aan toe bent. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 06-81654943 of een e-mail sturen naar eemnes@kunstgrasgigant.nl.