Kunstgras voor in de Tuin

Home » Kunstgras voor in de Tuin

Kunstgras in uw tuin

Bent u op zoek naar mooi, zacht kunstgras voor in de tuin? Kunstgrasgigant heeft een uitgebreid assortiment kunstgras voor in de tuin of op het balkon. Wij hebben diverse vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd een bij u in de buurt is. Ons kunstgras ziet er natuurlijk uit en is niet te onderscheiden van echt gras. Kunstgrasgigant heeft gras voor elke toepassing in verschillende prijsklassen, waardoor u altijd geschikt gras koopt voor uw situatie.

Kies uw favoriete kunstgras voor in de tuin

Onze grasmatten bestaan uit levensechte bruine sprietjes (mosdraad) gemengd met frisgroene sprieten, in verschillende spriethoogten. Hierdoor is zowel het speelgras als siergras bijna niet van echt gras te onderscheiden. Het gras voelt zacht en comfortabel aan, waardoor u heerlijk met blote voeten over het gras kunt lopen. Een voordeel van kunstgras voor in de tuin is dat deze grassoort veel minder onderhoud nodig heeft dan echt gras. U hoeft het gras niet te maaien en ook hoeft u het niet opnieuw in te zaaien, omdat u het niet kapot kunt lopen. Zo geniet u van kunstgras voor in de tuin zonder de lasten van echt gras. U kiest kunstgras in de kleur die perfect past binnen uw tuin.

Vraag eenvoudig een stalenpakket aan

Bent u benieuwd naar onze beste kunstgrassen? Vraag dan ons gratis stalenpakket aan! Dit stalenpakket bestaat uit vier verschillende soorten kunstgras. Alle vier de grassen zijn TÜV Rheinland getest, veilig en kindvriendelijk. Op alle grassoorten ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op uv-bestendigheid en het loslaten van vezels. In het stalenpakket vindt u de volgende soorten gras:

  • Zeer zacht speelgras (kleine kinderen)
  • Speelgras (zacht voor grote kinderen)
  • Balkongras (zacht voor balkon/terras)
  • Siergras (zeer zacht)

Bezoek een vestiging bij u in de buurt

Heeft u interesse in hoogwaardig kunstgras voor in de tuin? Bezoek dan de vestiging bij u in de buurt en kies uit ons uitgebreid assortiment. Onze specialisten voorzien u, indien gewenst, graag van deskundig advies over de verschillende mogelijkheden. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u wel meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 019 3148. Leg uw gekozen kunstgras zelf aan of schakel onze specialisten in om het kunstgras voor u aan te leggen.

0
884 Beoordelingen
Na vriendelijk voorlichting en advies hebben wij gekozen voor 'Lemmer de Luxe' een mooie mat die erg natuurgetrouw aan doet. Advies is vakkundig en door de kleuren stippen die aangeven welk gras geschikt is voor de bestemming (Tuin, speel, balkon, sport) wordt de zeer ruime keuze beperkt tot een kleiner en overzichtelijk aantal.
Michiel 16/04/2019
Meer beoordelingen

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Janneke

Ondanks de huidige Corona crisis en bijbehorende maatregelen konden wij goed terecht bij de vestiging te Ridderkerk. De medewerkers nemen de maatregelen goed in acht en mede hierdoor konden wij op een veilige en uiterst prettige manier ons nieuwe kunstgras bestellen. Heel veel soorten en prijsklasse. En je kan heel goed bekijken en proberen op te lopen. Met blote voeten gedaan en dan merk je het beste hoe het gras aanvoelde. Top bedrijf

Marielle


Zeer deskundig en eerlijk advies. Medewerkers zijn klantgericht, er wordt goed geluisterd naar je wensen. Bij binnenkomst werd er een kopje koffie aangeboden, heel attent. Erg blij en tevreden met mijn nieuwe kunstgras!

Marco


Zeer groot assortiment, vriendelijk geholpen met verstand van zaken.

Kunstgrasgigant volgt de veranderende situatie in Nederland inzake de Corona Crisis. Totdat er nieuwe maatregelen door de overheid worden opgelegd zullen wij onze normale openingstijden, leveringen en montages handhaven. Wij volgen op onze vestigingen de regels van het RIVM en verwachten dit ook van onze klanten.