Hulp bij uw keuze?
Onze specialisten
staan u graag te woord
085 90 20 306

Kunstgras voor in de tuin

Home » Kunstgras voor in de tuin

Kunstgras voor in de tuin

Kunstgras voor in de tuin is dé oplossing voor een groene en onderhoudsarme tuin. Kunstgras is zacht, aangenaam aan uw voeten, altijd prachtig groen en heeft nauwelijks onderhoud nodig. In onze uitgebreide collectie tuin kunstgras vindt u altijd een passend soort gras. Daarnaast hebben wij alles wat u nodig heeft om zelf uw kunstgras in de tuin aan te leggen. Uiteraard kunnen onze experts ook voor u het kunstgras aanleggen. We vertellen u graag meer over onze aanlegservice voor kunstgras in tuinen.

Voordelen van kunstgras voor in de tuin

Kunstgras in de tuin kent heel veel voordelen. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen heerlijk zacht en kunnen kinderen er fantastisch spelen. Maar kunstgras heeft ook als voordeel dat u kunt kiezen welk soort gras u in de tuin wilt hebben en in welke kleur. Ook kunt u een keuze maken uit verschillende lengtes. Er zijn kunstgrassen voor in de tuin vanaf een lengte van 20mm tot wel 65mm grassprieten.

Uw gras zal altijd perfect groen zijn en nooit kale plekken krijgen. Daarnaast zijn al onze grassen van topkwaliteit en laten ze gemakkelijk water door. Zo blijft er geen water op uw grasveld staan en is uw kunstgras tuin snel weer droog na een regenbui.

Onderhoudsvriendelijk

Waar normaal gras flink onderhoud nodig heeft in de vorm van maaien, wieden en bemesten, is dit bij kunstgras allemaal niet nodig. Het gras is altijd perfect op lengte, heeft geen last van de droogte in de zomer en verandert niet in een modderpoel in de herfst.

Het enige onderhoud dat ons kunstgras nodig heeft, is af en toe vegen met een harde bezem. Zo kunt u gemakkelijk stof en vuil verwijderen. Voordelen te over en redenen genoeg om te gaan voor een tuin met kunstgras.

10 jaar garantie op vezels en uv-bestendigheid

Ons kunstgras voor tuin en balkon koopt u altijd met 10 jaar garantie op de uv-bestendigheid en op de vezels. Zo weet u zeker dat u minimaal 10 jaar kan genieten van een prachtig groene tuin. Onze grassen kunnen goed tegen de warmte en tegen het zonlicht, dus ook in een tuin op het zuiden, kunt u kiezen voor kunstgras.

Levensecht gras dat altijd groen is

Kunstgras voor de tuin was vroeger niet de meest elegante oplossing maar innovaties in de kunstgras-wereld hebben gezorgd dat onze kunstgrasmatten niet meer van echt te onderscheiden zijn. Door variatie in de kleuren, structuren en vormen zijn kunstgrasvelden tegenwoordig levensecht en is kunstgras niet meer weg te denken uit moderne tuinen van nu. Daarnaast worden grasmatten tegenwoordig voorzien van mosdraad voor een nog realistischer beeld. Onze grasmatten bestaan uit levensechte bruine sprietjes (mosdraad) gemengd met frisgroene sprieten, in verschillende spriethoogten. Hierdoor is zowel het speelgras als siergras bijna niet van echt gras te onderscheiden.

Kies uw kunstgras voor in de tuin

Wanneer u kunstgras in uw tuin wil aanleggen, kunt u een keuze maken uit onze verschillende kunstgrassen voor de tuin. U kunt kunstgras direct bestellen in onze webshop maar u kunt ook voor uw project een persoonlijke offerte aanvragen. U kiest dan een kunstgras naar wens uit onze collectie en klikt dan op ‘offerte aanvragen’. Binnen 48 uur heeft u dan een offerte op maat voor uw kunstgras.

Kunstgras voor de tuin bestellen doet u dus in onze webshop en u kunt daar ook gelijk alle andere benodigdheden voor kunstgras aanleggen bestellen. Bent u op zoek naar goedkoop kunstgras? Bekijk dan onze kunstgras aanbiedingen in onze outlet.

Gratis kunstgras stalen voor uw tuin

Bent u benieuwd naar onze beste kunstgrassen? Vraag dan ons gratis stalenpakket aan! Dit stalenpakket bestaat uit vier verschillende soorten kunstgras. Alle vier de grassen zijn TÜV Rheinland getest, veilig en kindvriendelijk. In het stalenpakket vindt u de volgende soorten gras:

 • Zeer zacht speelgras (kleine kinderen)
 • Speelgras (zacht voor grote kinderen)
 • Balkon kunstgras (zacht voor balkon/terras)
 • Siergras (zeer zacht)

Uw stalen pakket kunt u aanvragen via onze gratis stalenpakket kunstgras in de tuin pagina.

Veelgestelde vragen over kunstgras voor de tuin:

Hoe kan ik een kleine tuin met kunstgras en tegels aanleggen?
Wanneer u een kleine tuin met kunstgras en tegels wil aanleggen adviseren wij altijd een korte spriet met een lichte kleur groen. Dit contrasteert mooi met de tegels en zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende delen van uw tuin.

Wat heb ik nodig om zelf kunstgras in de tuin aan te leggen?
Wanneer u zelf kunstgras in de tuin aanlegt heeft u de volgende hulpmiddelen nodig:

Als u deze hulpmiddelen in huis heeft kunt u zelf kunstgras aanleggen:

 • straatzand
 • betonbandjes
 • schep
 • kruiwagen
 • meetlint
 • stanleymes (scherp)
 • trilplaat
 • waterpas
 • straathamer
 • stabilisatiedoek
 • kleefband
 • graspennen

Daarnaast heeft u uiteraard ook kunstgras voor in de tuin nodig. Op onze uitleg pagina vindt u een stap-voor-stap instructie over het aanleggen van kunstgras in uw tuin.

[kiyoh-klantenvertellen layout="slider" auto_slide="no" stars_theme="yellow" stars_size="small" show_logo="yes" logo_type="image" show_summary="yes" hide_without_rating_text="yes" do_show_reviews="no"]

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Carola


Klantenservice, luisteren naar de klant, uitleg geven, aandacht voor kinderen die mee zijn in de winkel en een bijzonder mooi product leveren. Ga zo door….

Fam. De Graaf


Wij werden heel gastvrij ontvangen met een kopje koffie in uw filiaal in Apeldoorn. Het advies van en het prettige contact met Aart Davelaar hebben wij als prettig ervaren.

Bart

Top zaak! Deskundig advies en in mijn geval al binnen 2 uur geleverd! Zowel verkoper als bezorger waren uitermate behulpzaam. Ik raadt deze winkel zeker aan!