Ondernemers

Home » ondernemers

Ondernemers

KUNSTGRASGIGANT ZOEKT COMMERCIËLE ONDERNEMERS

Kunstgrasgigant is gespecialiseerd in de verkoop van een breed assortiment kunstgras aan de particuliere en klein zakelijke markt, met 9 vestigingen in Nederland en 1 in Zwitserland. Voor het seizoen 2021 willen wij onze succesvolle formule verder uitbouwen met 1 of 2 nieuwe verkooppunten in Nederland of België. Hiervoor zoeken wij samenwerking met ondernemers, bij voorkeur hoveniersbedrijven en/of (sier) bestratingsbedrijven, die zelfstandig het assortiment van de Kunstgrasgigant willen verkopen.

Wij bieden een interessant verdienmodel waarbij u direct mee profiteert van de sterke naamsbekendheid en de bewezen succesvolle formule. Wij zoeken (startende) ondernemers met:

  • Een goede commerciële instelling en/of ervaring met verkoop aan particulieren;
  • De beschikking over een verkoopterrein en/of loods en heftruck;

Geen aanvangsinvestering of eigen vermogen vereist. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met dhr. J. Twigt, telefoon: 06 – 26 088 967 of via email: jtwigt@kliksafe.nl.

Voor de Duitstalige gebieden (Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland) kan er contact opgenomen worden met Ivo Luyten telefoon: +41 432 660 236 of via email: ivo@green-style.ch

Kunstgrasgigant volgt de veranderende situatie in Nederland inzake de Corona Crisis. Totdat er nieuwe maatregelen door de overheid worden opgelegd zullen wij onze normale openingstijden, leveringen en montages handhaven. Wij volgen op onze vestigingen de regels van het RIVM en verwachten dit ook van onze klanten.