Hulp bij uw keuze?
Onze specialisten
staan u graag te woord
085 90 20 306

Aanbieding kunstgras

Home » Aanbieding kunstgras

DE BESTE AANBIEDING VOOR KUNSTGRAS VAN TOPKWALITEIT

Kunstgrasgigant heeft altijd de beste aanbieding wanneer u op zoek bent naar betaalbaar kunstgras. Topkwaliteit kunstgras voor weinig: goedkoop en goed kunnen samengaan. Onze aanbiedingen gelden zowel voor web-only producten als voor kunstgrasmatten die ook in onze showtuinen te bezichtigen zijn. Goedkoop kunstgras kopen in de aanbieding is bij ons dus altijd mogelijk.

DE BESTE AANBIEDING VOOR 100% NATUURGETROUW KUNSTGRAS VOOR UW TUIN OF TERRAS

Onze kunstgrassen zijn bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Door het gebruik van verschillende kleuren en het inweven van mosdraden lijkt het gras zeer veel op een echt gazon. Deze grassen zijn ongelooflijk zacht en blijven het hele jaar mooi. Onze kunstgrassen vindt u terug in tuinen, op balkons en dakterrassen, maar ook in fitnessruimtes en in speeltuinen.

KUNSTGRAS VOOR DE TUIN

Wanneer u uw gehele tuin met kunstgras wil bedekken, kan het fijn zijn om op zoek te gaan naar een aanbieding voor goedkoop kunstgras. Zo heeft u een betaalbare oplossing, maar wel topkwaliteit gras. Mooi kunstgras hoeft dus niet duur te zijn.

KUNSTGRAS VOOR OP HET TERRAS

Ook voor op dakterrassen of balkons hebben wij het mooiste kunstgras in de aanbieding. Moeiteloos een prachtig groen balkon, dat is wat onze grastapijt aanbieding voor u kan doen!

DE VOORDELEN VAN KUNSTGRAS

Kunstgras is ontzettend populair en dat komt vooral door de vele voordelen die het te bieden heeft. Allereerst heeft kunstgras bijzonder weinig onderhoud nodig. Een echt gazon in goede staat houden, kost heel veel tijd. U moet het maaien, bemesten, wieden en soms ook bij zaaien. Daarnaast dient u de kanten knippen en zorgen dat het gras voldoende water heeft. Kunstgras in uw tuin is zonder moeite altijd groen. Het gras heeft geen onderhoud en geen water nodig en het is altijd prachtig groen en precies op de juiste lengte.

GEEN WATERBALLET IN UW TUIN

Wanneer u een van onze aanbiedingen heeft gekocht dan heeft u ook geen waterballet meer in uw tuin na een flinke regenbui. Waar het water soms op uw grasveld kan blijven staan, zal dat minder snel gebeuren bij kunstgras. Onze grassen zijn waterdoorlatend en zorgen dus dat het water snel weg kan.

DE MOOISTE LENGTES

Onze kunstgrassen zijn beschikbaar in heel veel verschillende lengtes. Vanaf 28mm tot wel 65mm lengte per grasspriet. Zo kunt u precies het type gras kiezen dat bij uw tuin past. Wordt uw grasveld veel belopen? Kies dan een kortere spriet. Wilt u kunstgras als siergras in uw tuin? Kies dan een van onze prachtige lange sprieten. Deze zijn zeer natuurgetrouw en tussen de verschillende sprieten zit ook nog variatie in de maat.

NATUURLIJKE KLEUREN OF EEN OPVALLENDE VERSCHIJNING

U kunt natuurlijk gaan voor een van onze natuurgetrouwe kunstgrasmatten, maar ook voor een bijzondere kleur. In onze collectie gekleurde kunstgrassen vindt u meerdere prachtige grassen in bijzondere kleuren. Onze aanbieding geldt soms ook voor dit type kunstgras.

10 JAAR GARANTIE

Op al onze grassen, zowel het gras uit de aanbieding als onze reguliere verkoop, krijgt u altijd 10 jaar garantie op UV-bestendigheid en op de vezel.

VOORDELEN VAN KUNSTGRAS IN DE AANBIEDING KOPEN

Goedkoop kunstgras in de aanbieding kopen heeft ook nog een aantal voordelen. Zo koopt u topkwaliteit gras voor de beste prijs en krijgt u dus ook gewoon garantie op uw aankoop.

NOG VOORDELIGER KUNSTGRAS AANLEGGEN

Naast dat ons gras regelmatig in de aanbieding is, beschikt bijna iedere vestiging van Kunstgrasgigant over een couponhal. Hier vindt u extra aantrekkelijk geprijsde restanten en/of fabriekspartijen kunstgras. U herkent onze aanbiedingen aan het gele etiket. Deze restpartijen zijn – net als onze andere grasmatten – van hoogwaardige kwaliteit, hebben een natuurlijke uitstraling en zijn bijzonder functioneel.

Wilt u onze kunstgrasvelden in het echt zien? Bezoek dan zeker onze showrooms en inspiratie tuinen. Hier kunt u onze volledige collectie bekijken en eventueel direct uw coupon of ander kunstgras meenemen wanneer het op voorraad is. Onze winkels met kunstgras en aanbiedingen vindt u in heel Nederland.

KUNSTGRAS AANLEGGEN

Wanneer u goedkoop kunstgras heeft gekocht, moet dit natuurlijk nog worden aangelegd. U kunt dit gemakkelijk zelf doen. Volg daarvoor ons stappenplan. Naast het kunstgras heeft u ook nog een aantal andere producten nodig. Die bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop. Denkt u bijvoorbeeld aan graspennen, een drukverdeeldoek en kunstgrasplakband.

WILT U LIEVER KUNSTGRAS LATEN AANLEGGEN?

Dat u kunstgras koopt, wil natuurlijk niet per se zeggen dat u twee rechterhanden heeft of heel veel tijd beschikbaar. Daarom hebben wij onze aanlegservice ontwikkeld. Er zijn vier verschillende pakketten beschikbaar.

  • Wanneer u enkel een verharde ondergrond heeft zoals op een balkon dan kiest u voor pakket 1.
  • Pakket 2 is geschikt wanneer u een verharde ondergrond heeft, maar deze wel wil laten egaliseren en aantrillen. U zorgt dan zelf voor het zand.
  • Met pakket 3 zorgen wij ook nog dat er 5 cm zand op de ondergrond wordt aangebracht
  • Bij pakket 4 verwijderen wij ook nog het oude gras uit uw tuin.

WILT U EEN AANBIEDING VOOR GOEDKOOP KUNSTGRAS OP MAAT?

Heeft u een groter project en wilt u daarvoor deze zijn van de best mogelijke prijs? Selecteer dan het kunstgras dat het beste past bij uw wensen. Daarna kiest u voor de knop ‘offerte aanvragen’. Binnen 48 uur zorgen wij voor een passende offerte op maat voor uw kunstgras. Onze aanbiedingen zijn veelal tijdelijk. Heeft u een mooie aanbieding gezien? Koop deze dan zo snel mogelijk of neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 085 90 20 306. Ook de aanbiedingen in onze couponhallen zijn beperkt verkrijgbaar. Daarom is het altijd verstandig om snel uw keuze te maken.

Veelgestelde vragen over kunstgras aanbiedingen:

Wij krijgen geregeld vragen over onze kunstgras aanbiedingen. Onderstaand beantwoorden we graag deze veelgestelde vragen.

Wat kost kunstgras?

Kunstgras kost 27,50 euro per m2 tot 52,95 m2 en het is dus afhankelijk van welk type gras u kiest wat de kosten zijn. Het aanleggen van kunstgras kunt u gemakkelijk zelf en dat scheelt zeker in de kosten.

Waar vind ik kunstgras aanbiedingen?

Kunstgras aanbiedingen zijn te vinden op onze website, in onze webshop en in onze winkels. Daar hebben wij speciale coupon hallen waar je restpartijen en fabriekspartijen kan kopen.

Hoe lang gaat kunstgras mee?

Kunstgras heeft een hele lange levensduur en daarbij bieden wij altijd 10 jaar garantie op onze producten. Kunstgras gaat dus zeker 10 jaar mee en bij regulier gebruik vaak nog langer dan dat.

[kiyoh-klantenvertellen layout="slider" auto_slide="no" stars_theme="yellow" stars_size="small" show_logo="yes" logo_type="image" show_summary="yes" hide_without_rating_text="yes" do_show_reviews="no"]

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Marielle


Zeer deskundig en eerlijk advies. Medewerkers zijn klantgericht, er wordt goed geluisterd naar je wensen. Bij binnenkomst werd er een kopje koffie aangeboden, heel attent. Erg blij en tevreden met mijn nieuwe kunstgras!

Karin


Goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijne service. Erg blij met het kunstgras voor onder onze overkapping. En met het beschermdoek onder het gras ligt het toppie op onze terrastegels. Bedankt kunstgrasgigant in Ridderkerk!

Koos


Uitstekende informatie en prima service. Men denkt met je mee.