Kunstgras kopen

Home » Assortiment

Speelgras / Siergras

Kunstgras voor in de Tuin

Vanaf €22,95 per m2
Balkon / (dak)terras

Kunstgras voor Balkon/Terras

Vanaf €17,95 per m2
Sportgras

Sportgras

Vanaf €22,95 per m2
Kunstgras voor binnen

Kunstgras voor binnen

Vanaf €9,95 per m2
Actie Grassen

Kunstgras aanbiedingen

.
Gekleurd gras

Gekleurd kunstgras

Vanaf €22,95 per m2

Onze top collectie kunstgrassen

  • TÜV Rheinland getest
  • Veilig én kindvriendelijk
  • 10 jaar garantie

 

Aerdenhout Superieur

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit kunstgras soort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding.

€ 31,95 per m2

Blaricum Prestige

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m2

Bloemendael Excellent

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit kunstgras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m2

Wassenaar deLuxe

Wassenaar deLuxe

Dit kunstgras soort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m2

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Topkwaliteit kunstgras kopen

Wilt u uw tuin een mooie upgrade geven door mooi kunstgras te kopen dat niet te onderscheiden is van echt gras? Bekijk dan eens het ruime assortiment van de Kunstgrasgigant. Geniet van mooi groen kunstgras zonder dat u dit elke week moet onderhouden of grasmaaien. U hoeft alleen af en toe wat stof te verwijderen met een harde bezem. Door mooi kunstgras te kopen, kunt u iedere dag van uw mooie tuin genieten.

Kunstgras kopen dat eruitziet en voelt als echt gras

Niets is fijner dan van uw tuin genieten zonder dat u daar elke dag hard voor hoeft te werken. Vervang uw huidige gazon met de uitstekende kunstgrasmatten van de Kunstgrasgigant. Onze diverse soorten kunstgras zijn namelijk zeer duurzaam, eenvoudig aan te leggen en voelen en zien eruit als echt gras. U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen, maar u kunt ook onze professionele aanlegservice inschakelen om het te laten leggen.

Bestel uw kunstgras in onze winkel

Wilt u graag kunstgras kopen zodat u weer een mooie grasmat in uw tuin heeft liggen? Kom dan eens langs in een van onze winkels en bekijk het uitgebreide aanbod aan kwaliteit kunstgrassen! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 085-9020306

Meer voordelen zijn:

  • TÜV Rheinland getest
  • Veilig en kindvriendelijk
  • 10 jaar garantie

Wij helpen u graag!

085 90 20 306