OVER ONS

Home » Over ons

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland!

Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 9 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland.

Onderscheidend

Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren.

Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragings-certificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij.

Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras.

Wij helpen u graag!

085 90 20 306

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Kopen = meenemen

Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.

Couponhallen

Wellicht kunt u slagen in een van onze couponhallen waar u diverse restpartijen tegen een aantrekkelijke korting vindt! Bij de restanten in de couponhallen staan de afmetingen en bijbehorende prijs duidelijk vermeld op de etiketten. U kunt dus in een oogopslag zien wat het kunstgras kost en de grassoort uitzoeken die voor uw toepassing en uw budget geschikt is.

Montage

Kunstgrasgigant is ook specialist in het plaatsen van kunstgras. De montage is bij ons in goede handen!

U bent van harte welkom in een van onze vestigingen waar wij u onder het genot van een kop koffie of thee uitgebreid kunnen voorzien van een advies op maat!