Kunstgras voor Balkon/Terras

Home » Kunstgras voor Balkon/Terras

Kunstgras voor uw balkon

Kunstgrasgigant is dé expert op het gebied van kunstgras voor uw balkon of dakterras. Bij ons heeft u een enorme keus aan wel meer dan 20 soorten kunstgras voor tuinen, balkons, dakterrassen en speel- en sportvelden tegen scherpe prijzen. Wij verkopen rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven of verenigingen. Wij hebben de beschikking over showterreinen bij onze vestigingen in onder andere Ridderkerk, Lisserbroek, Pijnacker, Werkendam en Koudekerke. Neem voor het gehele aanbod een kijkje in onze winkel!

Kunstgras van uitstekende kwaliteit voor uw balkon of dakterras

Heeft u geen tuin, maar wel een balkon of dakterras? Fleur deze dan op met speciaal dakterras kunstgras van Kunstgrasgigant! De tapijten zijn van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te leggen. Bovendien heeft u de keuze uit diverse kleuren, zodat u het gras geheel aan uw eigen stijl kunt aanpassen! Meer voordelen van onze kunstgrassen zijn:

  • Voelt en ziet er uit als echt gras
  • Zeer voordelig in aanschaf

Wij bieden u maar liefst 10 jaar garantie op de UV-bestendigheid en het loslaten van vezels. Zo heeft u minimaal 10 jaar lang plezier van uw kunstgras.

Kunstgras met korte spriet voor uw balkon

Fraai zacht aanvoelend gras met een stijlvolle, warme uitstraling. Even op uw blote voeten naar buiten lopen is dan ook geen enkel probleem. Deze grassoort heeft een korte spriet, zodat de grasmat goed schoon te houden is. Alle maten zijn beschikbaar en mogelijk in andere kleuren zoals grijs, bruin of zwart.

Breng een bezoek aan ons showterrein

Voor kunstgras op een balkon of dakterras kunt u terecht op onze showterreinen in een van onze vestigingen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier! Kom ook eens langs in onze dichtstbijzijnde zaak en bekijk onze couponhal. Hierin vindt u vele kunstgrasrestanten, die niet hebben ingeleverd op kwaliteit en uiterlijk. Deze bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Kom langs in onze zaak en bestel kunstgras voor uw balkon of dakterras of neem telefonisch contact op via 085 90 20 306!

0
884 Beoordelingen
Na vriendelijk voorlichting en advies hebben wij gekozen voor 'Lemmer de Luxe' een mooie mat die erg natuurgetrouw aan doet. Advies is vakkundig en door de kleuren stippen die aangeven welk gras geschikt is voor de bestemming (Tuin, speel, balkon, sport) wordt de zeer ruime keuze beperkt tot een kleiner en overzichtelijk aantal.
Michiel 16/04/2019
Meer beoordelingen

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Karin


Goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijne service. Erg blij met het kunstgras voor onder onze overkapping. En met het beschermdoek onder het gras ligt het toppie op onze terrastegels. Bedankt kunstgrasgigant in Ridderkerk!

Carola


Klantenservice, luisteren naar de klant, uitleg geven, aandacht voor kinderen die mee zijn in de winkel en een bijzonder mooi product leveren. Ga zo door….

Hetty de Jonge


Superblij met de grasmat gelegd door de vestiging Apeldoorn. Dank voor jullie professionele, snelle en vakkundige service en levering. De mat ligt er prachtig bij! Aanrader!

Kunstgrasgigant volgt de veranderende situatie in Nederland inzake de Corona Crisis. Totdat er nieuwe maatregelen door de overheid worden opgelegd zullen wij onze normale openingstijden, leveringen en montages handhaven. Wij volgen op onze vestigingen de regels van het RIVM en verwachten dit ook van onze klanten.