Hulp bij uw keuze?
Onze specialisten
staan u graag te woord
085 90 20 306

Kunstgras voor balkon/terras

Home » Kunstgras voor balkon/terras

Kunstgras balkon? Het kan met onze kunstgrassen!

Kunstgras op uw balkon? Dat kan met onze premium kunstgrasmatten voor op balkons en terrassen. Kunstgrasgigant is dé expert op het gebied van kunstgras voor uw balkon of dakterras. Bij ons heeft u keuze uit wel 25 soorten kunstgras voor uw balkon of dakterras. Geniet deze zomer van uw eigen stukje groen op uw balkon.

Voordelen van een grasmat balkon

Balkon gras of kunstgras voor uw balkon heeft veel voordelen. Kunstgras voor op het balkon zorgt dat uw balkon het hele jaar door prachtig groen is, heel zacht aanvoelt en veel minder snel opwarmt. In de zomer kunt u immers amper lopen op de stenen of het beton van uw balkon en met kunstgrasmatten op uw balkon kan dat zeker wel.

Een ander voordeel van kunstgras voor op uw balkon is dat het vrijwel geen onderhoud kent. U kunt het af en toe met een harde bezem vegen maar meer onderhoud zal uw kunstgras niet nodig hebben. Tevens loopt eventueel water heel gemakkelijk weg, zo blijft er geen water op uw grasmat staan.

Onze kunstgras matten worden geleverd met 10 jaar garantie op de UV bestendigheid en het loslaten van de vezels. U weet dus zeker dat u minimaal 10 jaar kan genieten van ons prachtige groene kunstgras op uw balkon.

Een kunstgras balkon is heerlijk zacht

Kunstgras is uitermate geschikt om te leggen in uw tuin, maar zeker ook op een dakterras. Het is een ideale ondergrond waarbij u zachtheid ervaart dat bijna geen onderhoud nodig heeft. Kunstgras op het dakterras is waterdoorlatend en zorgt ervoor dat het regenwater eenvoudig wegloopt. In ons assortiment hebben we diverse producten van hoogwaardige kwaliteit waarmee wij ons onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Met balkon kunstgras geniet u van de zachtheid van echt gras, maar zonder het onderhoud. Bestel vandaag nog het beste kunstgras voor uw dakterras of balkon! Heeft u vragen? Onze kunstgras-experts helpen u graag verder met persoonlijk advies op maat.

Kunstgras voor uw balkon: 100% natuurgetrouw

Onze grasmatten zijn bijna niet van echt te onderscheiden. In ons balkon gras zijn verschillende kleuren aangebracht en door het gebruik van bijzondere vezels blijft het gras, ook bij veelvuldig belopen, mooi. Daarnaast voelt het aan als echt gras. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende lengtes. Voor het balkon zijn grassen met een lengte van 20mm tot 30mm optimaal. Alle matten hebben een breedte van 4 meter en kunnen dus gemakkelijk worden aangelegd op het balkon.

Wilt u liever een bijzondere kleur kunstgras op uw balkon? Dat is uiteraard ook mogelijk want naast onze prachtige natuurgetrouwe kunstgrassen hebben wij ook verschillende matten in bijzondere kleuren. Bekijk snel onze collectie gekleurd gras voor op uw balkon! Voor op uw dakterras of balkon adviseren wij wel altijd om te kiezen voor een korte grasspriet tot 35 mm.

Online kunstgras voor balkon bestellen

U kunt bij ons direct uw kunstgras online bestellen maar voor grotere opdrachten kunt u ook een persoonlijke offerte op maat aanvragen. Onze kunstgras voor uw balkon webshop levert alles wat u nodig heeft om zelf uw balkon te voorzien van een mooi groen grastapijt. U bestelt online gras en wij bezorgen het bij u thuis.

Niet ieder kunstgras is geschikt voor het balkon of dakterras. In ons ruime aanbod hebben we diverse soorten kunstgras die geschikt zijn om op beton en tegels te leggen. Onze vakmensen adviseren u graag over het beste kunstgras voor uw wensen.

Kunstgras balkon zelf aanleggen

Het aanleggen van een grastapijt kunt u gemakkelijk zelf doen. U moet er wel rekening mee houden dat het erg belangrijk is om het gras goed strak te leggen, omdat u anders eventueel zou kunnen struikelen over plooien in het gras.

In ons stappenplan kunstgras aanleggen leest u precies hoe u het perfecte gazon aanlegt in uw tuin. Uiteraard zijn onze specialisten ook bereikbaar voor advies en hulp op afstand.

Heeft u een groot balkon of wilt u eerst een indicatie van de kosten? Dan kunt u een persoonlijke offerte aanvragen. U kunt er dan voor kiezen het gras zelf aan te leggen op uw balkon maar u kunt ook onze experts vragen het voor u te doen. Een offerte voor kunstgras op uw balkon vraagt u hier aan. De kosten voor het aanleggen van kunstgras kunt u inzien op onze kunstgras aanlegservice pagina.

Kom naar onze showtuin!

Wilt u onze collectie kunstgrassen ervaren en bekijken? Kom dan naar een van onze showtuinen. Wij verkopen ons kunstgras rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. Bij Kunstgrasgigant hebben we de beschikking over showterreinen bij onze vestigingen in onder andere Ridderkerk, Lisserbroek, Pijnacker, Eemnes en Hoogerheide. Neem voor het gehele aanbod aan balkon kunstgras een kijkje in onze winkels. De zachtheid van het grastapijt ervaart u in onze showrooms.

Kunstgras voor een groen balkon

Een fraai zacht aanvoelend kunstgras balkon met een stijlvolle, warme uitstraling in plaats van het beton is de perfecte oplossing voor uw balkon. Even op uw blote voeten naar buiten lopen is dan ook geen enkel probleem. Door de zachtheid van het kunstgras ervaart u het echte buitengevoel. Deze grassoort heeft een korte spriet, zodat de grasmat goed schoon te houden is.

[kiyoh-klantenvertellen layout="slider" auto_slide="no" stars_theme="yellow" stars_size="small" show_logo="yes" logo_type="image" show_summary="yes" hide_without_rating_text="yes" do_show_reviews="no"]

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Laura


Keurig geholpen. Dhr denkt ook aan je portomonnee. Met een goede aankoop en zeer tevreden gevoel weer huiswaarts.

Karin


Goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijne service. Erg blij met het kunstgras voor onder onze overkapping. En met het beschermdoek onder het gras ligt het toppie op onze terrastegels. Bedankt kunstgrasgigant in Ridderkerk!

Klant


Snelle reactie op e-mail en zeer goed geholpen. Vestiging Ridderkerk. Snelle levering en keurig erin gelegd.