Sportgras

Home » Sportgras

Onderhoudsarm en slijtvast sportgras

Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Geschikt voor onder andere sportvelden, speeltuinen, schoolpleinen, hockeyvelden en golfbanen. Deze grassoorten zijn onderhoudsarm en zeer slijtvast. Ook beschikbaar in andere kleuren zoals rood, blauw en geel.

Kom langs bij een vestiging bij u in de buurt

Onze vestigingen zijn door heel Nederland verspreid. Dus ook bij u in de buurt vindt u een Kunstgrasgigant. Maak kennis met onze kunstgrassen en ontvang deskundig advies.

9.2
884 Beoordelingen
Na vriendelijk voorlichting en advies hebben wij gekozen voor 'Lemmer de Luxe' een mooie mat die erg natuurgetrouw aan doet. Advies is vakkundig en door de kleuren stippen die aangeven welk gras geschikt is voor de bestemming (Tuin, speel, balkon, sport) wordt de zeer ruime keuze beperkt tot een kleiner en overzichtelijk aantal.
Michiel 16/04/2019
Meer beoordelingen

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Pieter


Goed geholpen en er wordt meegedacht met de klant. Dit zijn geen internetcowboys maar mensen die weten waar ze het over hebben!

Robert


Die Beratung und der gesamte Einkauf hat mir sehr gut gefallen wir sind aus Deutschland angereist und es hat uns sehr gefallen.Macht weiter so Danke

Carola


Klantenservice, luisteren naar de klant, uitleg geven, aandacht voor kinderen die mee zijn in de winkel en een bijzonder mooi product leveren. Ga zo door….