Sportgras

Home » Sportgras

Wilt u graag sport kunstgras gebruiken om een speelveld, tennisbaan, voetbalveld, hockeyveld of golfbaan aan te leggen? Bij Kunstgrasgigant kiest u uit een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kwaliteit kunstgras. Kunstgrasgigant weet het juiste speelgras aan te bieden voor iedere sport en ieder speelveld. Hierdoor weten wij de ideale speelervaring zo goed mogelijk na te bootsen. Zowel de uitstraling als de speelervaring van een kunstgras speelveld is dus zo goed als gelijk als dat van een origineel speelveld.

Onderhoudsarm en slijtvast sport kunstgras

Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Zo kunt u ons kunstgras gebruiken voor diverse sportvelden, zoals een tennisbaan, voetbalveld, golfbaan en hockeyveld. Ook kunt u het speciale kunstgras gebruiken als speelgras voor speeltuinen en schoolpleinen. Deze grassoorten zijn onderhoudsarm, zeer slijtvast en vuilafstotend, waardoor u altijd op de kosten bespaart. Ook zijn ze beschikbaar in andere kleuren zoals rood, blauw en geel. Vergeet het dagelijks onderhoud en creëer een professioneel speelveld met scherp geprijsd kunstgras van Kunstgrasgigant. Wij kunnen het kunstgras voor u aanleggen.

Modern en hoogwaardig kunstgras is veilig voor iedereen

Veel mensen hebben nog een slecht beeld van kunstgras door ervaringen van lang geleden: harde velden, waarbij slidings of valpartijen resulteerden in pijnlijke schaafwonden. Dat is echter al lang niet meer het geval. Moderne kunstgrasvelden zijn prima geschikt om veilig slidings op te maken en zien er ook steeds natuurgetrouwer uit. Een kunstgras speelveld, ongeacht de sport waarvoor die gebruikt wordt, moet natuurlijk vooral veilig zijn: kinderen die er op spelen moeten niet te maken krijgen met chemicaliën die u helaas nog vaak tegenkomt in goedkope kunstgrasmatten.

Het hele jaar bespeelbaar

Hoe korter de grassprieten, hoe beter de bal rolt. Veel verenigingen die op hoog niveau spelen kiezen daarom voor kunstgras met korte sprieten. Ons kunstgras is voor iedere sport en blijft het hele jaar door mooi en bespeelbaar, zonder dat het loslaat na een aantal intensieve wedstrijden. Wanneer u hoogwaardig kunstgras gebruikt, betekent dat ook minder wedstrijden die afgelast worden door slechte velden.

Kom langs bij een vestiging bij u in de buurt

Wilt u een sportmat met rubberen granulaat, zand of kurk? Wij adviseren u graag over welke mat het meest geschikt is voor uw sport. Samen kijken wij naar de ideale lengte van de grassprieten, de hardheid van de mat en de veiligheid van de spelers. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt vindt u een Kunstgrasgigant. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 90 20 306 en kom langs in een van onze vestigingen.

0
884 Beoordelingen
Na vriendelijk voorlichting en advies hebben wij gekozen voor 'Lemmer de Luxe' een mooie mat die erg natuurgetrouw aan doet. Advies is vakkundig en door de kleuren stippen die aangeven welk gras geschikt is voor de bestemming (Tuin, speel, balkon, sport) wordt de zeer ruime keuze beperkt tot een kleiner en overzichtelijk aantal.
Michiel 16/04/2019
Meer beoordelingen

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Marco


Zeer groot assortiment, vriendelijk geholpen met verstand van zaken.

Hetty de Jonge


Superblij met de grasmat gelegd door de vestiging Apeldoorn. Dank voor jullie professionele, snelle en vakkundige service en levering. De mat ligt er prachtig bij! Aanrader!

Boy

Zeer veel keus. Op het terrein in Ridderkerk ligt alles uitgestald met een speeltuin voor de kinderen. Zo konden wij rustig rond kijken en het gras voelen. Zelfs de kids hebben radslagen gedaan op het gras welke zij het fijnst vonden voor in de tuin. Super fijn en gezellig. Verkoper was zeer behulpzaam en hebben uiteindelijk een prachtproduct gekocht.

Kunstgrasgigant volgt de veranderende situatie in Nederland inzake de Corona Crisis. Totdat er nieuwe maatregelen door de overheid worden opgelegd zullen wij onze normale openingstijden, leveringen en montages handhaven. Wij volgen op onze vestigingen de regels van het RIVM en verwachten dit ook van onze klanten.