Sportgras

Home » Sportgras

Onderhoudsarm en slijtvast sportgras

Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Geschikt voor onder andere sportvelden, speeltuinen, schoolpleinen, hockeyvelden en golfbanen. Deze grassoorten zijn onderhoudsarm en zeer slijtvast. Ook beschikbaar in andere kleuren zoals rood, blauw en geel.

Kom langs bij een vestiging bij u in de buurt

Onze vestigingen zijn door heel Nederland verspreid. Dus ook bij u in de buurt vindt u een Kunstgrasgigant. Maak kennis met onze kunstgrassen en ontvang deskundig advies.

9.3
884 Beoordelingen
Na vriendelijk voorlichting en advies hebben wij gekozen voor 'Lemmer de Luxe' een mooie mat die erg natuurgetrouw aan doet. Advies is vakkundig en door de kleuren stippen die aangeven welk gras geschikt is voor de bestemming (Tuin, speel, balkon, sport) wordt de zeer ruime keuze beperkt tot een kleiner en overzichtelijk aantal.
Michiel 16/04/2019
Meer beoordelingen

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Koos


Uitstekende informatie en prima service. Men denkt met je mee.

P. Wielemout


Van mij krijgen ze 10 sterren. Wordt god voorgelicht. Prima service

Hans en Elske


Wat een leuk en overzichtelijke hal is dit in Kockengen. Alles lag of stond er netjes en overzichtelijk en geprijsd met maten. We kregen koffie en tijdens het wachten zagen we dat andere klanten met gepaste elan werden geholpen zoals ook wij nadien. Ga zo door, onze reclame heeft hij. Verbeterpunt: een beetje warmere hal.