Kunstgras laten leggen

Home » Aanleg service

Kunstgras laten leggen door onze specialisten

Kunstgras laten leggen kunt u overlaten aan Kunstgrasgigant voor interessante prijzen. Wij hebben hiervoor gespecialiseerde vakmensen in dienst die al uw tuinwensen realiseren. Dankzij onze ervaring met kunstgras bent u zeker van vakkundig aangelegd kunstgras. Op die manier hoeft u maar één partij in te schakelen voor de aanschaf van kunstgras inclusief het leggen ervan. Daarnaast vertellen wij u duidelijk wat de prijs voor kunstgras is per m2.

Diverse pakketten als u kunstgras wilt laten leggen door onze experts

Afhankelijk wat onze vakmensen bij u moeten uitvoeren, heeft u bij het kopen van kunstgras de keuze uit vier pakketten, inclusief het laten leggen, uit ons ruime assortiment. Zo bent u het voordeligst uit als de locatie waar het kunstgras komt te liggen al geëgaliseerd en verhard is. Ook als we de grond nog voor u moeten egaliseren, moeten aanvullen met zand of zelfs uw oude grasmat nog moeten verwijderen, bent u ook altijd nog voordelig uit. De prijzen van het leggen van kunstgras hangt af van de hoeveelheid m2 kunstgras dat aangelegd moet worden en de kosten die hierbij gemaakt worden. De prijzen zijn afhankelijk van de volgende punten:

  • Hoeveel vierkante meter kunstgras gaat het om?
  • Moet het kunstgras geïnstalleerd worden op een verharde ondergrond?
  • Moet het terrein nog geëgaliseerd worden?
  • Moet het zand nog aangetrild worden?
  • Moet er nog een zandlaag aangebracht worden?
  • Moeten we eventueel aanwezig gras nog verwijderen?
  • Hoe is de locatie bereikbaar, moeten we door het huis?

We kijken altijd naar uw specifieke situatie omdat er is geen vaste prijs is: heeft u al een mooi verhard stuk op uw terrein waar de mat moet komen? Zijn er nog zaken die vooraf uitgevoerd moeten worden? Al deze zaken zijn belangrijk bij het berekenen van de exacte prijs inclusief het laten leggen van het kunstgras per m2.

Montage kunstgras

Ontdek de prijs van kunstgras per m2

Voor de exacte prijs voor kunstgras per m2 nodigen wij u van harte uit bij een van onze vestigingen door heel Nederland, zoals in Eemnes. Hieronder staan de prijzen vermeld voor de verschillende opties als u kunstgras wilt bestellen inclusief het laten leggen door de experts van Kunstgrasgigant. Heeft u nog vragen over de verschillende pakketten en bijbehorende prijzen of over de prijs van kunstgras per m2? Of wilt u meer informatie over onze service? Kom dan langs bij de dichtstbijzijnde locatie of neem contact op met een van onze vestigingen. Met onze expertise op het gebied van kunstgras kunnen wij u altijd van deskundig advies voorzien.

Kunstgras Gigant aanleg service