Kunstgras Koudekerke

Home » Contact » Vestiging Koudekerke

Vestiging Koudekerke

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Karreveld 41
4371 GA Koudekerke

Openingstijden

Let op: vrijdag 14-6 gesloten!

Maandag: Alleen op afspraak
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: Alleen op afspraak
Donderdag: 10:00 – 16:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 16:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 13:00 uur
Zondag: Gesloten

 

Onze verkoopadviseurs

Jan Bosman
Verkoopadviseur

Kunstgras in Koudekerke

Wilt u graag mooi kunstgras rondom uw huis in Koudekerke om heerlijk van te genieten? Kom dan uw kunstgras kopen bij de kunstgrasgigant in Zeeland. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van meer dan 20 soorten kunstgras van uitmuntende kwaliteit. U kiest voor kunstgras omdat het onderhoudsarm is, natuurlijk oogt en voor veel toepassingen geschikt is. Ons siergras is bijna niet van echt te onderscheiden, terwijl ons vrolijk gekleurd gras voor een unieke speelplek kan zorgen.

Uw kunstgras kopen bij onze showroom in Koudekerke, Zeeland

Omdat kunstgras multifunctioneel is, kan het op vele gebieden toegepast worden. Kunstgras uit onze showroom is onder andere geschikt voor een tuin, sportveld, speelveld of dakterras. Voor speeltoestellen biedt het een veilige ondergrond en rond zwembaden is het een perfecte oplossing om te zonnebaden. Ook wordt ons kunstgras op verschillende campings gebruikt. Het is duurzamer dan gras, omdat er geen kale plekken ontstaan. Daarbij is het zeer onderhoudsvriendelijk en zult u merken dat het aanleggen eenvoudig is.

Het aanleggen van kunstgras

Bij onze showroom in Koudekerke hebben we een ruime voorraad kunstgras waaruit u kunt kiezen. Als u kunstgras koopt, snijden wij het voor u op maat en neemt u het direct mee. Het aanleggen van kunstgras is eenvoudig, mits u de juiste benodigdheden heeft. In onze instructievideo ziet u welke stappen u dient te nemen. Binnen een straal van 30 kilometer vanuit onze showroom is het mogelijk gebruik te maken van onze aanlegservice. U kunt dan kiezen om het grondwerk zelf uit te voeren, waarna wij het kunstgras monteren. Ook kunt u ervoor kiezen om ons de volledige aanleg te laten verzorgen. Wij maken hiervoor gebruik van erkende hoveniers uit Zeeland, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het kunstgras goed ligt.

Kom uw kunstgras kopen in Koudekerke, Zeeland

Komt u uit Zeeland of België en wilt u graag kwalitatief goed kunstgras kopen bij een gespecialiseerde showroom? Neem dan telefonisch contact op via 0118 55 20 90 om een afspraak te maken en kom langs in onze vestiging! Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur dan een e-mail naar koudekerke@kunstgrasgigant.nl. De Kunstgrasgigant in Koudekerke is dé plek als u kwalitatief goed kunstgras wilt kopen bij een gespecialiseerde showroom in Zeeland! Wij zijn eenvoudig met de auto te bereiken en hebben genoeg parkeergelegenheid naast ons pand. Tussen november en maart zijn wij alleen op afspraak geopend.