Voordelig kunstgras

Home » Voordelig kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor voordelig kunstgras kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste aanbod voor de laagste prijs in onze 11 vestigingen in Ridderkerk, Koudekerke, Pijnacker, Lisserbroek en Werkendam. Elk van onze vestigingen heeft een couponhal, waar ook voordelig kunstgras kunt vinden. Hier vindt u restpartijen kunstgras, die niet aan kwaliteit hebben ingeleverd. Bij Kunstgrasgigant hebt u de keuze uit meer dan20 soorten kunstgras. Of u nu op zoek bent naar sierkunstgras, sportgras, gekleurd gras of een andere soort, wij hebben het in ons assortiment!

Voordelig kunstgras bij de specialist

Voor het voordeligste kunstgras gaat u naar Kunstgrasgigant. Ons kunstgras beschikt over het label '1e kwaliteit' zodat u bent verzekerd van de beste grasmatten. Bovendien zijn de matten d.m.v. onze handleiding eenvoudig te leggen en knippen wij ze graag voor u op maat. Meer voordelen van kunstgras zijn:

  • Geschikt als sier-, sport- of speelgras;
  • Het ziet en voelt echt aan;
  • Zeer duurzaam en voordelig te verkrijgen.

Naast de bekende toepassingen kunt u ons kunstgras ook op campings, op boten of bij zwembaden aan leggen! Bekijk anders ook eens onze voorbeeldtuinen en doe inspiratie op.

Contact

Een voordelig aanbod aan kunstgras vindt u bij de specialist, Kunstgrasgigant. Kom langs in één van onze vestigingen en kom ons aanbod bekijken. Ervaar zelf de kwaliteit en uitstraling van ons kunstgras. Hebt u vragen of wilt u een advies? Vul dan ons contactformulier in of vraag het aan onze medewerkers.

Voordelig kunstgras kopen? Kom langs of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht