Voordelig kunstgras

Home » Voordelig kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor voordelig kunstgras kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste aanbod voor de laagste prijs in onze 5 vestigingen in Ridderkerk, Koudekerke, Delft, Lisserbroek en Werkendam. Elk van onze vestigingen heeft een couponhal, waar ook voordelig kunstgras kunt vinden. Hier vindt u restpartijen kunstgras, die niet aan kwaliteit hebben ingeleverd. Bij Kunstgrasgigant hebt u de keuze uit meer dan20 soorten kunstgras. Of u nu op zoek bent naar sierkunstgras, sportgras, gekleurd gras of een andere soort, wij hebben het in ons assortiment!

Voordelig kunstgras bij de specialist

Voor het voordeligste kunstgras gaat u naar Kunstgrasgigant. Ons kunstgras beschikt over het label '1e kwaliteit' zodat u bent verzekerd van de beste grasmatten. Bovendien zijn de matten d.m.v. onze handleiding eenvoudig te leggen en knippen wij ze graag voor u op maat. Meer voordelen van kunstgras zijn:

  • Geschikt als sier-, sport- of speelgras;
  • Het ziet en voelt echt aan;
  • Zeer duurzaam en voordelig te verkrijgen.

Naast de bekende toepassingen kunt u ons kunstgras ook op campings, op boten of bij zwembaden aan leggen! Bekijk anders ook eens onze voorbeeldtuinen en doe inspiratie op.

Contact

Een voordelig aanbod aan kunstgras vindt u bij de specialist, Kunstgrasgigant. Kom langs in één van onze vestigingen en kom ons aanbod bekijken. Ervaar zelf de kwaliteit en uitstraling van ons kunstgras. Hebt u vragen of wilt u een advies? Vul dan ons contactformulier in of vraag het aan onze medewerkers.

Voordelig kunstgras kopen? Kom langs of neem contact op!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht