Kunstgras Utrecht

Home » Kunstgras Utrecht

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie
Kunstgras in Utrecht legt u met de grassoorten van Kunstgrasgigant in Eemnes. Wij zijn de specialist op het gebied van kunstgras en hanteren scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar speelgras voor kinderen of stijlvol siergras, wij hebben iets voor elke toepassing. Zowel particulieren als bedrijven, verenigingen en instellingen uit Utrecht nemen bij ons kunstgras af. Kom langs en ervaar onze kwaliteit!

De speelvelden in de stad Utrecht voorzien van kunstgras

Kinderen spelen graag buiten en in de gemeente Utrecht is dit niet anders. Er zijn dan ook genoeg speelvelden te vinden. In plaats van gras of tegels bieden wij de optie om kunstgras als bodem te leggen. Dit oogt beter dan stenen en is zachter rond speeltoestellen. Ook behoeft kunstgras weinig tot geen onderhoud. In Utrecht legt u dus het beste kunstgras aan.

Kunstgrasgigant in Eemnes

De Kunstgrasgigant in Eemnes heeft het gehele assortiment op voorraad tegen een scherpe prijs. Als u ervoor kiest ons kunstgras op de speelvelden van Utrecht te leggen, kiest u voor kwaliteit. Ons speelgras is nagenoeg niet van echt te onderscheiden door bruine sprieten tussen de mooie groene sprieten te plaatsen. Ook is speelgras zacht maar sterk. Het kan daardoor veel verduren en is dus geschikt voor intensief gebruik.

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Utrecht? Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Eemnes!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.