Kunstgras Marum

Home » Contact » Vestiging Marum

Vestiging Marum

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

De Terp 2
9363 XG Marum

Openingstijden

Maandag: 13:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Onze verkoopadviseurs

Luit Ottema
Verkoopadviseur

Aletta Dijk
Verkoopadviseur

Demian
Verkoopadviseur

Kunstgras in Marum

Kunstgras kunt u goedkoop kopen bij de showroom van Kunstgrasgigant aan de rand van Marum, Groningen, vlakbij Eelderwolde en Haren. Kom gerust eens langs en maak kennis met onze verschillende soorten kunstgras.

Goede kwaliteit kunstgras voor een mooie prijs en makkelijk in onderhoud voor uw tuin in Marum

Wanneer u voor kunstgras kiest, ondervindt u al snel een aantal voordelen. Zo is de aanschaf van kunstgras goedkoop, maar bespaart u ook tijd omdat u het gras in uw tuin nauwelijks hoeft te onderhouden. Waar u met een echte grasmat veel tijd kwijt bent aan het maaien en onderhouden van het gras, hoeft u kunstgras alleen een aantal keer per jaar te vegen. Zo geniet u nog meer van uw tuin!

Wilt u zelf kunstgras aanleggen? Dit heeft u nodig

Wij komen graag bij u langs om het kunstgras in uw woning te Marum in Groningen goedkoop aan te leggen. Echter kunt u er ook voor kiezen om het zelf te doen. Hier heeft u wel de juiste benodigdheden voor nodig om een optimaal resultaat te boeken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Lijnband
  • Graspennen
  • Stabilisatiedoek
  • Drukverdeeldoek
  • Instrooizand

Uiteraard vindt u, naast kunstgras, alle benodigdheden in onze vestiging in Groningen waar u goedkoop alles kunt kopen. Ons team voorziet u graag van persoonlijk en deskundig advies, zodat u de grasmat op een correcte wijze aanlegt.

Op alle kunstgrassen 10 jaar garantie

Kom goedkoop kunstgras kopen bij onze vestiging in Groningen en ontvang maar liefst 10 jaar garantie op UV-bestendigheid en het loslaten van vezels. Dat u goedkoop kunstgras kunt kopen bij onze showroom in Marum, Groningen, neemt natuurlijk niets weg van de kwaliteit. We leveren op en top kunstgras en beloven u jarenlang plezier van de nieuwe grasmat.

Uw specialist in het hoge noorden

Heeft u geen zin meer om veel tijd kwijt te zijn aan het maaien van uw gras? Kom dan uw kunstgras kopen in onze showroom in Marum, Groningen. Wij zijn gevestigd aan de rand van het dorp, direct naast het plaatselijke tuincentrum, waardoor het goed te bereiken is. Via de snelweg bereikt u ons eenvoudig en snel. U kunt van maandag tot en met zaterdag uw kunstgras komen kopen in onze showroom in Marum, Groningen. Sinds de opening van onze vestiging, zijn wij een begrip geworden in het noorden van Nederland.

Bezoek onze couponhal

In onze couponhal vindt u kunstgras uit restpartijen. Dit betekent dat u nóg goedkoper uw nieuwe kunstgras kunt aanschaffen. U herkent onze extra voordelige kunstgrassen aan het gele etiket met de maat en prijs. Heeft u hier vragen over? Stel ze gerust door te bellen naar 0594 641 900, stuur een e-mail naar marum@kunstgrasgigant.nl of maak een afspraak en kom langs om het kunstgras zelf te ervaren.