Ridderkerk

Home » Contact » Vestiging Ridderkerk

Vestiging Ridderkerk

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Let op: Houd in uw navigatie Schaapherderweg te Ridderkerk aan, dan de 2e straat links.

Euroweg 3
2988 CM Ridderkerk

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09.00 – 17.00 uur
Donderdag: 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Voor projecten en hoveniers ook bezoek op afspraak mogelijk.

Onze verkoopadviseurs

Jan Twigt jr.
Verkoopadviseur

Jan Twigt sr.
Verkoopadviseur

Bart de Witte
Verkoopadviseur

Jauke de Bruin
Verkoopadviseur

Kunstgras in Ridderkerk

Bent u het vele onderhoud aan uw tuin zat en wilt u kunstgras kopen in de buurt van Ridderkerk? Dan heeft Kunstgrasgigant de ideale oplossing voor u! Wij hebben een ruim assortiment om aan al uw wensen te voldoen. Dankzij de deskundigheid van onze specialisten, koopt u gegarandeerd het beste kunstgras voor uw situatie.

Een ruim assortiment kunstgras in Ridderkerk voor diverse toepassingen

Bent u op zoek naar kunstgras dat geschikt is om binnen neer te leggen? Wanneer u kunstgras komt kopen in de buurt van Ridderkerk, kiest u tussen verschillende soorten die u binnen kunt gebruiken. Zo kunt u kunstgras gebruiken bij een evenement, beurs of op kantoor. Ook kunt u bij ons in Ridderkerk, gekleurd kunstgras kopen om te gebruiken bij het aanleggen van een sportveld. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van onze aanleg service. Wij hebben een grote couponhal waar u ons ruime assortiment kunt bekijken.

Uw kunstgras kopen in Ridderkerk

Breng een bezoek aan onze vestiging in Ridderkerk en kom uw kunstgras kopen. U kunt bij onze vestiging aan de Euroweg terecht van woensdag tot en met zaterdag. Ook is dinsdag een mogelijkheid, alleen kunt u op deze dag uitsluitend op afspraak langskomen. Voor de meest actuele route, kunt u het beste uw online routebeschrijving gebruiken.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u na uw aankoop nog specifieke vragen of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 26 088 967. Bent u niet in de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@kunstgrasgigant.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.