Mooi kunstgras kopen bij dé specialist in Hoogerheide

Home » Contact » Vestiging Hoogerheide

Vestiging Hoogerheide

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Buitendreef 4
4631 SV Hoogerheide

Openingstijden

 

Maandag: 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: 13.00 – 17:30 uur
Donderdag: Alleen op afspraak
Vrijdag: Alleen op afspraak
Zaterdag: 10.00 – 16.30 uur
Zondag: Gesloten

 

Onze verkoopadviseurs

Josh Luickx
Verkoopadviseur

Kirsten Stoutjesdijk
Verkoopadviseur

Mooi kunstgras kopen bij dé specialist in Hoogerheide

Wilt u mooi kunstgras kopen en laten aanleggen in uw tuin of op uw dakterras in Hoogerheide, Bergen op Zoom of Oudenbosch? Kunstgrasgigant heeft een ruim assortiment kunstgras tegen verrassend lage prijzen. Kunstgras aanleggen in uw tuin in Hoogerheide heeft vele voordelen. Zo hoeft u nooit meer gras te maaien en bent u verzekerd van rot- en schimmelvrij gras. Daarbij is het gras uv-bestendig, wat verkleuring voorkomt. Wanneer u in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal of Etten-Leur woont, vindt u altijd het beste kunstgras bij onze showroom in Hoogerheide.

Een ruim assortiment kunstgras in onze showroom in Hoogerheide

Bij al onze vestigingen heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment kunstgras. Ons kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden en biedt verschillende voordelen ten opzichte van echt gras. Denk bijvoorbeeld aan het regelmatig maaien van echt gras. Met het kopen en aanleggen van kunstgras bij onze showroom in Hoogerheide, nabij Oudenbosch en Etten-Leur, heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van echt gras. Een aantal voordelen zijn:

  • Bij een hoge intensiteit te gebruiken zonder dat het lelijk wordt
  • Ook bij slecht weer te gebruiken dankzij het afwateringssysteem
  • Eenvoudig schoon te houden: bladeren en vuil zijn gemakkelijk te verwijderen

Kunstgras kopen bij onze showroom in Hoogerheide, nabij Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op Zoom, is niet alleen voor gebruik in de tuin of op het dakterras. Dankzij de hoge kwaliteit is het ook uitermate geschikt om op te sporten. Doordat het weinig onderhoud nodig heeft en de belijning eenvoudig aan te brengen is, heeft u er als sportvereniging nog jaren profijt van. Voor ieder speelveld vindt u bij ons het juiste kunstgras. Zo hebben wij verschillende kleuren voor diverse sporten.

Kom langs of neem contact met ons op

Voor het kopen en laten aanleggen van kwalitatief goed kunstgras voor in uw tuin in de omgeving van Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch komt u naar de showroom van Kunstgrasgigant in Hoogerheide. U vindt onze vestiging op Buitendreef 4. Wilt u een project samen met ons vormgeven of bent u hovenier en wilt u kunstgras bij ons afnemen? Dan kunt u op afspraak bij ons langskomen. Voor meer informatie of bij vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0031-629765242 of stuur een e-mail naar hoogerheide@kunstgrasgigant.nl.