Kunstgras Lisserbroek

Home » Contact » Vestiging Lisserbroek

Vestiging Lisserbroek

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Kruisbaak 3
2165 AJ  Lisserbroek (Gemeente Haarlemmermeer)

0646708163
lisserbroek@kunstgrasgigant.nl

Wij zijn handig te bereiken via:
A4 afslag 4 Nieuw Vennep
A44 afslag 1 Oude Wetering Lisserbroek

Openingstijden

 

Maandag: 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: 09.00 – 17.00 uur
Donderdag: 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Afspraak buiten de openingstijden om is altijd mogelijk, ook voor projecten en hoveniers.

Onze verkoopadviseurs

Arjan Balkenende
Verkoopadviseur

Henk-Jan Dubbeldam
Verkoopadviseur

Kunstgras in Lisserbroek

Het beste kunstgras van Noord-Holland komt u kopen bij dé specialist in Lisserbroek. Tegen scherpe prijzen biedt Kunstgrasgigant u een uitgebreid assortiment! Wij leggen kunstgras bij vele afnemers. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht en zijn wij dan ook graag van dienst. Of het nu gaat om het leveren van kunstgras voor speelveldjes, terrassen, tuinen of sportvelden: wij doen het allemaal. Bezoek onze showroom in Lisserbroek, Noord-Holland en kom uw mooie, groene kunstgras kopen. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Kunstgras kopen in onze showroom in Lisserbroek, Noord-Holland

Wij leggen kunstgras aan in heel Noord-Holland. Wij kunnen al kunstgras voor u aanleggen voor een mooie, scherpe prijs. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de prijzen en de mogelijkheden. Wanneer u kunstgras komt kopen bij onze showroom in Lisserbroek, Noord-Holland, krijgt u altijd topkwaliteit mee naar huis. Zo is ons kunstgras:

  • UV-bestendig en rot- en schimmelvrij;
  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

U kunt onze vestiging eenvoudig bereiken met de auto

Onze vestiging is gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer op een handige locatie in de buurt van de A44. U kunt ons eenvoudig bereiken via de A4 afslag Nieuw Vennep te pakken of via de A44 afslag 1 Oude Wetering. Wilt u een keer een afspraak bij ons maken buiten onze openingstijden? Dat is bij ons zeker mogelijk! U kunt een afspraak maken bij een van onze medewerkers.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Kunstgrasgigant is de specialist op het gebied van kunstgras in Noord-Holland. Vanuit onze vestiging zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Het kunstgras dat u komt kopen in onze showroom in Lisserbroek, Noord-Holland, is vrijwel direct uit onze voorraad leverbaar. Indien gewenst bezorgen wij het kunstgras van uw keuze graag voor u op locatie in onze showroom. Bezoek ook eens onze couponhal, welke onderdeel is van onze vestiging. Hier vindt u mooie restpartijen voor een extra aantrekkelijke prijs! Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 06 46 70 81 61. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur dan een e-mail naar lisserbroek@kunstgrasgigant.nl.