Kunstgras Pijnacker

Home » Contact » Vestiging Pijnacker

Vestiging Pijnacker

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Weteringweg 20
2641 KM Pijnacker
(Industrieterrein ‘De boezem’)

Wij zijn handig te bereiken via:
A12 afslag 7 Zoetermeer
A13 afslag 10 Delft-Zuid
En dan binnen 5 minuten van de snelweg!

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

 

Onze verkoopadviseurs

Jaap Twigt
Verkoopadviseur

Hans Twigt
Verkoopadviseur

Dennis Toet
Verkoopadviseur

Julian Verhoeven
Verkoopadviseur

Kunstgras in Pijnacker

Kunstgras in de omgeving van Pijnacker koopt u in de showroom van dé kunstgrasspecialist: Kunstgrasgigant. U vindt bij ons alle denkbare typen kunstgras. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden en voor uiteenlopende toepassingen inzetbaar. Sportvelden, balkons, terrassen en kinderkamers: u voorziet ze eenvoudig en snel van onderhoudsarm kunstgras of een decoratieve vloerbedekking. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen en breng vandaag nog een bezoek aan onze vestiging.

Kom uw kunstgras in onze showroom in Pijnacker kopen en neem het direct mee

Wanner u uw nieuwe kunstgras bij onze showroom in Pijnacker komt kopen, bieden wij niet alleen een ruime sortering gras, wij voorzien u ook graag van advies op maat. Op deze manier maakt u een weloverwogen keuze en neemt u het beste kunstgras mee naar huis. Meer dan 20 grassoorten en diverse kleuren kunstgras zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Kopen betekent dan ook vrijwel altijd direct meenemen. Wij snijden uw grasmatten, indien gewenst, graag voor u op maat. Hierdoor lukt het vrijwel altijd om het kunstgras achter in uw auto mee te nemen. Mocht het niet passen of wilt u het laten bezorgen? Wij kunnen uw kunstgras ook bij u op locatie bezorgen tegen een kleine meerprijs (in overleg).

Het hele jaar door een prachtig groen gazon

Ons kunstgras is UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Hiermee bieden wij u een duurzame variant op echt gras. Het hele jaar door een prachtig groen kunstgrastapijt, zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen: Kunstgrasgigant maakt het mogelijk. In zeer korte tijd zijn wij een begrip geworden in de regio Delft, Den-Haag en Westland.

Bezoek onze showroom en neem uw kunstgras mee!

Kom vandaag nog uw kunstgras kopen in onze showroom in Pijnacker. Wij zijn met de auto goed bereikbaar. Onze vestiging vindt u op het industrieterrein ‘De boezem’. Wanneer u via de A13 rijdt, pakt u afslag 10 Delft-Zuid. Komt u via de A12? Pak dan afslag 7 Zoetermeer. Binnen vijf minuten bent u bij onze vestiging. Heeft u specifieke vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie na de aankoop van uw kunstgras? Bel dan gerust naar 06 83 22 52 75 en wij helpen u graag verder. Ook kunt u een e-mail sturen naar pijnacker@kunstgrasgigant.nl. Kunstgras kopen in onze showroom in Pijnacker voor een scherpe prijs? Kom dan langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker op de Weteringweg 20!