Kunstgrastapijt

Home » Kunstgrastapijt

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor kunstgrastapijt van de beste kwaliteit gaat u naar Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste en voordeligste kunstgrasaanbod van Nederland! Wij hebben 10 vestigingen: in Ridderkerk, Raamsdonksveer, Hoogerheide, Koudekerke, Pijnacker, Doetinchem, Marum, Eemnes, Lisserbroek en Nürensdorf. Hier bieden wij meer dan 25 soorten kunstgras aan. Bijna elke vestiging beschikt over een couponhal waar diverse soorten en maten kunstgrasrestanten worden aangeboden. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen.

Kunstgrastapijt tegen scherpe prijzen

Bent u het beu uw vrije tijd te besteden aan het grasmaaien van uw grasveld? Neem eens kijkje voor een kunstgrastapijt van Kunstgrasgigant. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit 1e kwaliteit kunstgras dat voor diverse doeleinden is in te zetten, zoals voor:

Bovendien is een kunstgrastapijt eenvoudig te plaatsen en hebt u als particulier of bedrijf de keuze uit diverse kleuren, zoals groen, blauw, zwart of antraciet. Neem ook eens een kijkje naar onze voorbeeldtuinen. Hier kunt u impressies en inspiratie opdoen.

Uitgebreid aanbod

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan kunstgrastapijt. Kom eens langs in de dichtstbijzijnde vestiging en bekijk ons aanbod. Hebt u vragen of wilt u een advies? Bel ons of vraag het aan onze medewerkers op het showterrein. Wij helpen u graag verder!

Kom langs voor kunstgrastapijt of neem contact op!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.