Kunstgras Breukelen

Home » Kunstgras Breukelen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

U zoekt voor een bepaalde gelegenheid kunstgras en u bent woonachtig in Breukelen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden die Kunstgrasgigant voor u kan aanbieden. Door de ervaring die is opgedaan door de jaren heen kunnen wij adviseren met deskundig en betrouwbaar advies. Verder vinden wij advies op maat zeer belangrijk. Zo wordt er gezorgd dat iedere klant op dezelfde deskundige en juiste manier wordt geholpen. Verder hebben wij ook een divers en groot assortiment op het gebied van kunstgras, zo kunt u ons kunstgras gebruiken voor meerdere mogelijkheden.

Gekleurd kunstgras bij Kunstgrasgigant nabij Breukelen

Binnen onze vestiging in Eemnes verkopen wij zelfs gekleurd kunstgras. Wij snappen dat groen geassocieerd wordt met gras. Echter kunt u bij onze vestiging nabij Breukelen ook terecht voor diverse gekleurde kunstgras, denk hierbij onder andere aan de kleuren:

  • Limoen;
  • Turquoise;
  • Violet;
  • Grijs;
  • Rood;
  • Bruin.

Deze toepassingen zijn ideaal bij het aankleden van uw kinderkamer binnen, of het aanleggen van een speelveld voor kinderen.

Bezoek eens onze vestiging in Eemnes

Heeft u nog vragen of zijn er bepaalde zaken voor u onduidelijk? Dan moet u eens een kijkje nemen voor de diversiteit van ons assortiment kunstgras bij onze vestiging in Eemnes in de buurt van Breukelen. De koffie staat klaar en u krijgt advies van onze medewerkers. Wij zijn te vinden aan de Goyergracht Zuid 1 in Eemnes.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.