Kunstgras Terneuzen

Home » Kunstgras Terneuzen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie
Het beste kunstgras koopt u in Terneuzen bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten. Van zeer natuurlijk kunstgras tot alle kleuren van regenboog, wij hebben het in ons assortiment opgenomen. Kunstgras biedt de oplossing voor bijvoorbeeld speelterreinen, tuinen, balkons en sportvelden.

Kunstgras in alle soorten en maten, legt u in Terneuzen

Bij ons vindt u kunstgras voor ieder budget. Wij hebben in onze vestiging in Koudekerke meer dan 20 soorten op voorraad liggen. Op ons showveld kunt u ervaren hoe het kunstgras voelt en oogt. Wij hebben soorten in huis die niet van echt gras zijn te onderscheiden. Dit komt door het bruine mosdraad dat tussen de verse groene sprieten geweven is. U heeft de keuze uit siergras, speelgras en sportgras. Deze hebben allen hun unieke eigenschappen, u kiest wat u in Terneuzen wilt aanleggen. Zo staat siergras prachtig in de tuin van bijvoorbeeld uw bedrijfspand. Speelgras is zeer geschikt om op speelveldjes te leggen omdat het tegen een stootje kan en zacht aanvoelt.

Het aanleggen van kunstgras

Als u kunstgras in Terneuzen wilt aanleggen zijn wij u graag van dienst. Bij het bezoeken van ons showveld in Koudekerke laat u het gras direct op maat snijden om het vervolgens direct mee te nemen. Het aanleggen is eenvoudig en op onze website vindt u een handig instructiefilmpje. Uw kunstgras ligt er dan zeker mooi bij!

Bent u op zoek naar kunstgras in Terneuzen? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.