Kunstgras Effen

Home » Kunstgras Effen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

U laat eenvoudig en snel mooi kunstgras plaatsen bij uw woning in Effen door de Kunstgrasgigant in Raamsdonksveer. Hier vindt u kunstgras van hoogwaardige kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. U vraagt eenvoudig een offerte aan via de website, maar u bent ook van harte welkom bij onze vestigingen Ridderkerk of Raamsdonksveer om inspiratie op te doen op het showterrein. Al het kunstgras is voorradig, waardoor u het na aankoop direct meeneemt naar Effen!

Altijd uw soort kunstgras op maat voor uw tuin in Effen

Wij snijden graag iedere gewenste maat kunstgras voor u af. Hierdoor bent u niet gebonden aan de minimale rolbreedte van 4 meter. Liever een smallere afmeting? Die snijden wij graag voor u. Met maatwerk gaan wij opzoek naar de voordeligste oplossing. Heeft u een zeer grote tuin? Bij aankoop van volle rollen (circa 100 m2 per rol) kunstgras ontvangt u zeer scherpe prijzen!

Zeer voordelige prijzen in onze couponhal

U vindt kunstgras voor uw tuin in Effen tegen nog aantrekkelijkere prijzen in de couponhal. Al onze vestigingen beschikken er over een. Hier vindt u een grote voorraad aan restpartijen in verschillende soorten en maten. Gezien dit restanten en fabriekspartijen betreft, zijn deze extra scherp geprijsd. De coupons zijn te koop in verschillende afmetingen. Kom eens langs bij onze vestiging in Raamsdonksveer, vraag online een offerte aan om de mogelijkheden te bekijken of bel naar 085 902 03 06.

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgrasmat | Kunstgras Elburg | Kunstgras balkon Marum | Kunstgras kopen Noord-Brabant | Kunstgras Maassluis

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.