Kunstgras Nieuw-Vennep

Home » Kunstgras Nieuw-Vennep

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het mooiste kunstgras voor een scherpe prijs schaft u aan bij Kunstgrasgigant gevestigd nabij Nieuw-Vennep. U vindt bij ons voor vrijwel elke toepassing de ideale grasmat. Maak uw keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras, verkrijgbaar in diverse kleuren. Bezoek onze zaak in Lisserbroek. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en een eerlijk advies op maat!

Kunstgras Nieuw-Vennep: geschikt voor diverse toepassingen

Het hele jaar door mooi groen kunstgras in de tuin, dat vrijwel niet van echt gras te onderscheiden is. Een sportveld dat er ook na intensief gebruik nog netjes uitziet en weinig onderhoud behoeft. Een zachte decoratieve vloerbedekking voor de kinderkamer, of een netjes onderhouden terras voorzien van vrolijk gekleurd gras: met kunstgras kan het allemaal. Ons kunstgras is scherp geprijsd en eenvoudig zelf te leggen in Nieuw-Vennep.

Wij leggen grasmatten graag voor u

Kunstgras in omgeving Nieuw-Vennep schaft u aan bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek. Wij snijden het kunstgras van uw keuze graag voor u op maat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw grasmatten? Een professionele hovenier is u graag van dienst. Zo bent u altijd verzekerd van een strak eindresultaat. Bel voor meer informatie naar nummer 06 – 46 708 161 of bezoek onze zaak. De koffie staat klaar!

Kunstgras in Nieuw-Vennep voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras Ridderkerk | Kunstgras Zeeland | Kunstgras | Nepgras | Aanbieding kunstgras

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.