Nepgras

Home » Nepgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor het beste aanbod aan kunst- en nepgras gaat u naar Kunstgrasgigant. Wij zijn de Nederlandse expert op het gebied van kunstgras! Bij ons hebt u de keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en zelfs België. Onze producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden.

Nepgras zonder onderhoud

Niets is beter dan van uw tuin genieten zonder dat u daar elke dag voor hoeft te werken. Vervang dus eenvoudig uw huidige gazonnetje met matten nepgras en u hebt nooit meer onderhoud! Onze graszoden zijn bovendien eenvoudig aan te leggen en voelen en zien ze er uit als echt gras. Meer voordelen zijn:

Naast de vele voordelen is ons kunstgras ook nog in diverse kleuren verkrijgbaar. Van antraciet tot groen en blauw, de keuze is enorm! Wij hebben ook diverse voorbeeldtuinen waarin nepgras is gebruikt. Bekijk ons fotoalbum om inspiratie op te doen.

Contact

De specialist in nepgras is Kunstgrasgigant. Bij onze vestigingen hebben wij showterreinen, waar u al onze producten kunt bekijken. Hebt u vragen of wilt u een advies? Vul dan ons contactformulier in of vraag het aan onze medewerkers in onze zaak. Kom ook eens langs in onze zaak!

Nepgras koopt u bij de specialist! Kom langs of neem contact op!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras Utrecht | Kunstgras Ridderkerk | Kunstgras Uden | Kunstgras Alblasserwaard | Kunstgras voetbal

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.