Nepgras? Altijd een prachtig gazon met kunstgras!

Home » Nepgras? Altijd een prachtig gazon met kunstgras!

Nepgras is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Geniet van de voordelen van gras, zonder dat u hoeft te maaien, bijzaaien, verticuteren etc. Ons nepgras is verkrijgbaar in verschillende soorten zodat u precies de kleur en het model kunt kiezen dat bij uw tuin of interieur past.

Nepgras is ook zeer geschikt voor binnenruimtes. Kies voor een gewaagd nepgras tapijt of bekleed bijvoorbeeld een speelkamer met nepgras. Kunstgras was enkele decennia geleden nog duidelijk te onderscheiden van echt gras. Niet alleen qua uiterlijk maar ook omdat het vrij hard was. Nepgras werd vroeger veelal enkel gebruikt voor sportvelden. In de voorbijgaande jaren is er veel doorontwikkeld en tegenwoordig is er nepgras te koop dat met het blote oog nauwelijks van echt te onderscheiden is. Naast dat het natuurlijk oogt, is het ook erg zacht en comfortabel. U kunt er gerust op gaan liggen of uw kinderen erop laten spelen, net zoals u bij echt gras zou doen.

Welke soorten zijn er allemaal verkrijgbaar? En waar kunt u nepgras neerleggen? Moet u nog ergens op letten bij het leggen en onderhouden van nepgras? U leest het allemaal in onze blog. Wilt u ook zelf kunstgras kopen? Ons kunstgras bestelt u eenvoudig online of in één van onze vestigingen.

Natuurgetrouw nep gras: kunstig gemaakt!

Wilt u nepgras kopen, dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Welk kleur kunstgras mag er in uw tuin worden gelegd? Van bijzonder natuurgetrouw groen met mosdraden tot paars gekleurd gras. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Wilt u kennismaken met ons prachtige assortiment nep of kunstgras? Bekijk dan direct onze online nepgras collectie.

Kunstgras Wassenaar deLuxe

Kunstgras voor elke locatie

We hebben kunstgras dat geschikt is voor sportvelden. Dit nepgras is wat steviger van structuur. Ook voor speelgras en siergras dat heerlijk zacht aanvoelt, kunt bij ons terecht. Er is zelfs extra zacht speelgras voor kinderen verkrijgbaar. Leg het nepgras op uw balkon en geniet ook op een klein balkonnetje van het gevoel van gras onder uw blote voeten. We hebben ook verschillende soorten die geschikt zijn om binnen te leggen. Deze hebben een speciaal brandwerend certificaat, en zijn daarmee volledig veilig voor gebruik in bijvoorbeeld woningen of kantoren. Nepgras is ook uitermate geschikt als groene aankleding van uw beursstand op bijvoorbeeld een vakbeurs.

Het hele jaar geniet u van een perfect groen gazon, zonder dat er onderhoud nodig is. U hoeft het niet te maaien, bij te zaaien of te sproeien. Ons nepgras heeft zelfs ook hier en daar wat bruine sprietjes tussen het gras, om het nog realistischer te laten tonen. Natuurlijk oogt het geheel super verzorgd als een perfect bijgehouden gazon.

Nepgras geschikt voor binnen en buiten

Wij hebben een ruim assortiment kunstgras, het grootste gedeelte is vanzelfsprekend bedoeld om buiten te leggen. Daarnaast hebben we ook kunstgras dat geschikt is voor binnenruimtes. Dit type gras beschikt over een brandwerend certificaat.

Nep gras wordt vooral gebruikt voor evenementen, kantoren of winkels, maar u kunt dit gras ook binnen in uw huis toepassen! Leg het in een speelkamer of wees creatief en origineel met de vloerbekleding in andere ruimtes. Uiteraard heeft u voor nepgras in de tuin nog meer keuze. Of u nu een flink oppervlak aan gazon wil aanleggen, of een klein strookje juist met nepgras bekleedt: na het leggen heeft u er geen omkijken meer naar!

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen