Kunstgras Alblasserwaard

Home » Kunstgras Alblasserwaard

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras in de omgeving van Alblasserwaard koopt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij hebben meer dan 25 soorten kunstgras in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar siergras, sportgras of gekleurd gras, wij hebben het allemaal. Bij ons heeft u gigantisch veel keus. Tevens snijden wij desgewenst het kunstgras voor u op maat. U heeft niet alleen veel keuze, maar geniet ook van een service op maat en aantrekkelijke prijzen. Kom snel eens langs en bekijk ons aanbod op ons showterrein.

Natuurlijk kunstgras in Alblasserwaard

Kunstgras dat bijna niet van echt gras is te onderscheiden koopt u in de omgeving Alblasserwaard bij Kunstgrasgigant. Vaak denkt men bij kunstgras aan de kleur groen. Andere kleuren doen het echter ook zeer goed. Wij adviseren u graag over de te gebruiken kleur. Zo is grijs of beige toepasselijk voor dakterrassen en balkons, terwijl oranje of geel meer geschikt is voor sportvelden. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, bedrijven, (sport)verenigingen en instellingen.

Couponhal

In Ridderkerk hebben wij ook de beschikking over een couponhal. Hier vindt u diverse soorten kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe tarieven. U kunt het kunstgras direct mee naar huis nemen naar Alblasserwaard, omdat wij de meeste soorten op voorraad hebben. Kom snel langs in Ridderkerk en bekijk ons aanbod kunstgras! Daarnaast kunt u ook contact met ons op door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 0180-726901.

Kunstgras in Alblasserwaard voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.