Kunstgras Zuid Beveland

Home » Kunstgras Zuid Beveland

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras op uw sportveld op Zuid Beveland haalt u bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij hebben sterke grassoorten waarop intensief gesport kan worden. Voetbalvelden, hockeyvelden en andere sportvelden zijn allemaal van kunstgras te voorzien. Daarnaast hebben we ook gras geschikt voor de tennisbaan. Op ons showveld kunt u de kwaliteit zien en voelen.

Kunstgras van uitmuntende kwaliteit in Zuid Beveland

Er zijn vele voordelen op te noemen die het gebruik van kunstgras aanraden. Bij echt gras is veel onderhoud nodig en dan heeft u nog kans dat het verkleurd of last krijgt van mos. Bij kunstgras is dit niet aan de orde waardoor het ook zeer geschikt is als sportgras. UV straling heeft geen invloed en het gras is zo stevig dat het niet kapot getrokken kan worden. Tegelijkertijd is het gras zacht genoeg om op te vallen of een sliding te maken. In Zuid Beveland legt u dus sportgras op de velden.

Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant is een grote speler op het gebied van kunstgras in Nederland. Ook voor de regio Zuid Beveland hebben wij een ruim assortiment tot onze beschikking met meer dan 20 soorten. Uw keuze is dus zeer uitgebreid. Wij leveren kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Dankzij de verkoop van restpartijen kunt u met ieder budget bij ons terecht!

Bent u op zoek naar kunstgras in Zuid Beveland? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.