Kunstgras Den Bosch

Home » Kunstgras Den Bosch

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kwalitatief hoogwaardig kunstgras in de omgeving Den Bosch koopt u op het showterrein van Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en u heeft de keuze uit wel meer dan 20 soorten kunstgras in diverse afmetingen. Desgewenst snijden wij het voor u op maat. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, (sport)verenigingen en bedrijven. Dit betekent dat wij veel soorten kunstgras op voorraad hebben, zodat u het direct na het kopen mee naar huis kunt nemen naar Den Bosch. Kom snel eens langs bij Kunstgrasgigant!

Natuurlijk kunstgras in de omgeving Den Bosch

In de omgeving van Den Bosch vindt u kunstgras met een natuurlijk uitstraling. Ons gras is bijna niet van het echte te onderscheiden. Het is inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo wordt het gebruikt op balkons, dakterrassen, sport- en speelvelden, tuinen, campings, rondom zwembaden en nog veel meer! Wanneer u het gras zelf aanlegt, hebben wij diverse benodigdheden in ons assortiment voor de werkzaamheden. Bekijk ook eens onze instructievideo.

Kopen in de couponhal

In onze couponhal vindt u kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe prijzen. Deze restpartijen doen niet onder voor de kwaliteit. Ook deze zijn bijna niet van het echte te onderscheiden en zijn beschikbaar in diverse soorten, afmetingen en zelfs kleuren. Kom snel eens langs in Ridderkerk en bekijk ons aanbod zelf!

Kunstgras kopen in Den Bosch? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op via 0180-726901!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.