Tips voor het onderhoud van kunstgras en het behoud van de kwaliteit

Home » Tips voor het onderhoud van kunstgras en het behoud van de kwaliteit

Kunstgras is een duurzaam alternatief voor natuurlijk gras. Het is gemakkelijk te onderhouden en blijft het hele jaar door groen. Om de levensduur van het kunstgras te verlengen en de kwaliteit te behouden, is het echter belangrijk om het gras goed te onderhouden. Hieronder vindt u enkele tips voor het onderhoud van kunstgras.

Kunstgras Wassenaar deLuxe

Regelmatig schoonmaken

Het is belangrijk om het kunstgras regelmatig schoon te maken om vuil en bladeren te verwijderen. Dit kunt u doen met een bezem of een bladblazer. Als er vlekken op het kunstgras zijn, kunt u deze verwijderen met water en zeep.

Vermijd het gebruik van scherpe voorwerpen

Om schade aan het kunstgras te voorkomen, kunt u scherpe voorwerpen, zoals tuinscharen en harken, het beste vermijden. Het is ook belangrijk om kinderen te waarschuwen dat ze geen scherpe voorwerpen op het kunstgras mogen gebruiken.

Verwijder geen sneeuw en ijs

In de winter is het belangrijk om sneeuw en ijs niet van het kunstgras te verwijderen om schade te voorkomen. Als u probeert om ijs te verwijderen, kunnen eventueel vastgevroren vezels afbreken. Geniet van het witte kunstgras en laat alles op een natuurlijke manier smelten. Het is wel verstandig om het kunstgras weer goed op te borstelen, want door het gewicht van sneeuw en ijs kan het zijn dat het kunstgras wat platter is gaan liggen.

Probeer ontlasting van huisdieren te vermijden

Als u huisdieren heeft, dient u ervoor te zorgen dat ze niet op het kunstgras plassen of hun behoefte doen. Dit kan namelijk vlekken en geuren veroorzaken die moeilijk te verwijderen zijn.

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Eemnes

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen