Tips voor het installeren en onderhouden van kunstgras in uw tuin

Home » Tips voor het installeren en onderhouden van kunstgras in uw tuin

Kunstgras is een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een prachtig groen gazon zonder de zorgen van het onderhoud van een echt grasveld. Hieronder leest u hoe u kunstgras kunt installeren en onderhouden.

Kunstgras Wassenaar deLuxe

Tips voor de installatie van kunstgras

Bereid de ondergrond zorgvuldig voor: verwijder alle bestaande vegetatie en zorg ervoor dat de ondergrond vlak is en vrij van stenen, wortels of andere obstakels.

Leg een basis van geotextiel: Dit houdt onkruid en wortels weg, beschermt de onderkant van de kunstgrasmat en zorgt voor een goede drainage.

Rol de kunstgrasmat uit: rol de kunstgrasmat uit en laat deze een paar uur rusten, zodat deze zijn natuurlijke vorm kan aannemen. Let hierbij op de richting van de vleug van het kunstgras, het is het mooist wanneer u in de vleug kijkt.

Snijd de kunstgrasmat waar nodig: snij de kunstgrasmat op maat met een scherp mes, zodat het perfect past in uw tuin.

Bevestig de kunstgrasmat: bevestig de kunstgrasmat met behulp van kunstgrashaken of -pennen, om ervoor te zorgen dat deze goed blijft liggen.

Zand de grasmat in: gebruik speciaal infillzand om het kunstgras in te zanden. Dit zorgt ervoor dat de grasmat verzwaard wordt, de vezels beter worden ondersteund en de levensduur van het kunstgras wordt verlengt.

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Eemnes

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen