Wat kost kunstgras

Home » Wat kost kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

De vraag ‘wat kost kunstgras’ hoeft u niet meer te stellen, want bij Kunstgrasgigant koopt u kunstgras tegen spotprijzen. Wij hebben het beste en grootste kunstgrasaanbod van Nederland! wij hebben 10 vestigingen te Ridderkerk, Pijnacker, Raamsdonksveer, Hoogerheide, Eemnes, Marum, Koudekerke, Lisserbroek en Doetinchem. U vindt hier ook een couponhal, waarin wij kunstgrasrestanten in diverse soorten en maten tegen spotprijzen aanbieden. Of u nu op zoek bent naar siergras, sportgras of kunstgras voor het balkon, wij hebben het in ons assortiment. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven in grote delen van Nederland en zelfs België.

Wat kost kunstgras? Kom snel voor outlet prijzen

De experts van Kunstgrasgigant krijgen vaak de vraag; “Wat kost kostgras?”. Wij kunnen u vertellen, niet veel! U krijgt bij ons de beste kwaliteit kunstgrasmatten tegen outlet prijzen. De voordelen van onze kunstgrasmatten zijn:

  • Onze matten voelen en zien er uit als echt gras;
  • De matten zijn eenvoudig op elk mogelijke ondergrond aan te leggen;
  • De grasmaten zijn zeer duurzaam en zonder onderhoud.

Daarnaast zijn de matten voor diverse doeleinden te gebruiken zoals; recreatie, sier en sport en hebt u bovendien de keuze uit diverse kleuren!

Showterreinen

‘Wat kost kunstgras’ hoeft u niet meer te vragen, want wij hebben de beste aanbiedingen. Kom hiervoor snel naar onze showterreinen bij onze vestigingen en bezoek onze couponhal. Ervaar zelf de spotprijzen en de kwaliteit en uitstraling van ons kunstgras. Hebt u vragen of wenst u advies? Neem dan contact op via het contactformulier of vraag het aan één van onze medewerkers.

Wat kost kunstgras? Wij bieden spotprijzen! Kom langs of neem contact op!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras Veluwe | Kunstgras Rotterdam | Kunstgras Eemnes | Kunstgras Epe | Restpartij kunstgras

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.