Kosten kunstgras

Home » Kosten kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie
U overweegt een kunstgrasmat aan te schaffen, maar u weet niet welke kosten kunstgras met zich meebrengt? De Kunstgrasgigant adviseert u graag over welke kosten voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. De exacte kosten voor kunstgras per m2 hangen onder andere af van de totale afmeting, gewenste toepassing, kleur en kwaliteit. Als u online zoekt naar de kosten van kunstgras per m2 komt u dan ook van alles tegen. Kom langs bij de Kunstgrasgigant en u ontvangt een duidelijk beeld van het kostenplaatje.

Kosten kunstgras: waarmee krijgt u te maken bij de aanleg van een kunstgrasveld?

Waarvoor wilt u het kunstgras gaan gebruiken? Voor gebruik thuis, bijvoorbeeld in de tuin, op het terras of op een balkon, wordt een mat vaak niet heel intensief gebruikt. Meestal is hierbij de uitstraling (zo ‘echt’ mogelijk gras) belangrijker. Maar als een mat juist heel intensief wordt gebruikt, zoals bij speeltuinen en sportvelden, is de kwaliteit vaak weer belangrijker dan de uitstraling. Hoewel al onze matten van hoge kwaliteit zijn, zit er natuurlijk wel verschil in de uitstraling en de lengte van de sprieten bijvoorbeeld. En wilt u uw kunstgras zelf aanleggen of wilt u het door ons laten aanleggen? De aanlegkosten zijn vervolgens weer afhankelijk van hoe de ondergrond is waar de mat moet komen te liggen.

Wat zijn de kosten voor kunstgras per m2?

Afhankelijk van uw toepassing kunt u rekenen op prijzen vanaf €8,95 per m2. De prijzen lopen op naar € 15,95 – € 34,95 voor mooie soorten voor in de tuin. Uiteraard zijn er ook prijzen buiten deze range mogelijk en komen eventuele aanlegkosten hier nog bij. Het is kortom aan te raden om eens bij 1 van de 11 vestigingen van de Kunstgrasgigant langs te komen om zelf de verschillen in prijzen te kunnen ervaren. Wij adviseren u daar ook graag welke kunstgrasmat voor uw toepassing het meest geschikt is. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085 90 20 306.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht