Kunstgras kosten? Daar vertellen we u graag meer over!

Home » Kosten kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

U overweegt een kunstgrasmat aan te schaffen, maar u weet niet welke kosten kunstgras met zich meebrengt? De Kunstgrasgigant adviseert u graag over welke kosten voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. De exacte kosten voor kunstgras per m2 hangen onder andere af van de totale afmeting, gewenste toepassing, kleur en kwaliteit. De kosten van kunstgras m2: daar leest u hier alles over.

Wilt u direct kunstgras kopen? Bekijk dan snel onze collectie topkwaliteit kunstgras!

Wat is kunstgras?

We beginnen graag bij het begin en dat is natuurlijk de vraag: wat is kunstgras? Kunstgras is een kunststof mat die bijzonder veel lijkt op echt gras zoals dat bij vrijwel iedereen in de tuin te vinden is. Kunstgras bestaat tegenwoordig uit veel verschillende sprieten in allerlei kleuren. Daarnaast is er vaak ook een mosdraad ingeweven. Het gras lijkt tegenwoordig dus sprekend echt. Een echt gazon vraagt ontzettend veel onderhoud en heeft niet iedereen daar tijd voor. Dus is voor veel mensen kunstgras een optie en dan bent u zeker ook benieuwd naar de kosten van kunstgras per m2.

Kosten van kunstgras: welke kosten moet u rekening mee houden?

Er zijn een aantal kosten voor kunstgras waarmee u rekening moet houden. Een deel van de kosten wordt bepaald door het type kunstgras dat u kiest.

Waarvoor wilt u het kunstgras gaan gebruiken? Voor gebruik thuis, bijvoorbeeld in de tuin, op het terras of op een balkon, wordt een mat vaak niet heel intensief gebruikt. Meestal is hierbij de uitstraling (zo ‘echt’ mogelijk gras) belangrijker. Maar als een mat juist heel intensief wordt gebruikt, zoals bij speeltuinen en sportvelden, is de kwaliteit vaak weer belangrijker dan de uitstraling. Hoewel al onze matten van hoge kwaliteit zijn, zit er natuurlijk wel verschil in de uitstraling en de lengte van de sprieten bijvoorbeeld.

Om de kosten voor het kunstgras iets te drukken kunt u ook altijd kiezen voor een van onze kunstgras aanbiedingen. Dit zijn topkwaliteit kunstgrasmatten die voor een lagere prijs worden aangeboden.

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Kosten voor kunstgras aanleggen

Naast de kosten voor de kunstgras matten zelf, zijn er ook de kosten voor het aanleggen van kunstgras. Wanneer u dit door onze specialisten wil laten doen, dan zijn de kosten daarvoor vanaf 165 euro. Dit is echter sterk afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin of terras en de ondergrond waarop het gras gelegd moet worden. Om kunstgras te laten aanleggen is er namelijk ook een goede ondergrond nodig en ook daar zijn weer kosten per m2 aan verbonden.

Deze kunstgras kosten kunt u sterk omlaag brengen door zelf uw kunstgras aan te leggen. Dat is namelijk heel goed te doen met onze simpele aanleg instructie. De kosten voor kunstgras gaan daardoor omlaag.

Kunstgras Wassenaar deLuxe

Kom ons kunstgras bekijken!

Bent u, naast de kosten voor kunstgras, ook benieuwd naar het uiterlijk van onze kunstgrasmatten? Dan bent u van harte welkom in een van onze 10 winkels en/of in onze showtuin. Hier kunt u de mooiste grassen bekijken en uiteraard ook voelen. Ervaar hoe fijn kunstgras kan zijn in uw tuin! In een aantal van onze winkels hebben wij ook een couponhal. Daar kunt u tegen heel aantrekkelijke prijzen de mooiste reststukken kunstgras kopen. We verkopen daar ook fabriekspartijen. De kosten voor kunstgras zijn niet zo hoog als u wellicht denkt!

Wat kost kunstgras laten leggen?

De kosten voor het aanleggen van kunstgras zijn vanaf 165 euro maar de kosten zijn sterk afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld extra kosten voor het verwijderen van het oude gras in uw tuin en het aanleggen van de zandondergrond. Wanneer u zeker wil zijn van de kosten voor kunstgras aan laten leggen, dan is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen via onze website.

Wat zijn de kosten voor kunstgras per m2?

Afhankelijk van uw toepassing kunt u rekenen op prijzen vanaf €9,95 per m2. De prijzen lopen op tot € 54,95 per vierkante meter voor de dikste soorten voor in de tuin. Uiteraard zijn er ook prijzen buiten deze range mogelijk en komen eventuele aanlegkosten hier nog bij. Het is kortom aan te raden om eens bij 1 van de 10 vestigingen van de Kunstgrasgigant langs te komen om zelf de verschillen in prijzen te kunnen ervaren. Wij adviseren u daar ook graag welke kunstgrasmat voor uw toepassing het meest geschikt is. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085 90 20 306.

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen

Koos


Uitstekende informatie en prima service. Men denkt met je mee.

Boy


Zeer veel keus. Op het terrein in Ridderkerk ligt alles uitgestald met een speeltuin voor de kinderen. Zo konden wij rustig rond kijken en het gras voelen. Zelfs de kids hebben radslagen gedaan op het gras welke zij het fijnst vonden voor in de tuin. Super fijn en gezellig. Verkoper was zeer behulpzaam en hebben uiteindelijk een prachtproduct gekocht.

Klant


Snelle reactie op e-mail en zeer goed geholpen. Vestiging Ridderkerk. Snelle levering en keurig erin gelegd.

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.