Kunstgras Zwijndrecht

Home » Kunstgras Zwijndrecht

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras in de regio Zwijndrecht vindt u in vele soorten en maten bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij bieden een gigantisch assortiment aan tegen scherpe prijzen. In ons aanbod vindt u meer dan 20 soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen. Ons kunstgras is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo kan het worden gebruikt in de tuin (als siergras), als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, op sportvelden en campings. Desgewenst snijden wij het gras op maat voor u.

Onderhoudsarm kunstgras in Zwijndrecht en omgeving

Onderhoudsarm kunstgras in Zwijndrecht en omgeving vindt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij hebben ruime ervaring met de verkoop en levering van vele soorten kunstgras. Op deze manier vindt u voor elke toepassing geschikt kunstgras. Ons gras is onderhoudsarm, schimmel- en rotvrij en UV-bestendig. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, (sport)verenigingen, bedrijven en instellingen. Als u in Ridderkerk bent om onze producten te kopen kunt u het direct mee nemen. U kunt het kunstgras eventueel ook door ons laten leveren in Zwijndrecht!

Kunstgras in outlet

Kunstgrasgigant verkoopt ook kunstgras in een couponhal. In deze outlet vindt u vele soorten kunstgrasrestanten van hoge kwaliteit. Deze worden aangeboden tegen zeer scherpe tarieven. Wij kunnen het kunstgras voor u aanleggen in Zwijndrecht of u kiest ervoor dit zelf te doen. Kom snel eens kijken op ons showterrein te Ridderkerk!

Kunstgras kopen in Zwijndrecht? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.