Kunstgras voetbal

Home » Kunstgras voetbal

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras wordt steeds populairder binnen de voetbal wereld. De velden vragen veel minder onderhoud en zijn het hele jaar mooi en bespeelbaar. Dat betekent dus minder onderhoudskosten en veel minder afgelasting van wedstrijden door slechte velden. Veel voetballers hebben nog een slecht beeld van kunstgras door ervaren van lang geleden: harde velden waarbij slidings resulteerden in pijnlijke schaafwonden bijvoorbeeld. Dat is echter al lang niet meer het geval. Moderne kunstgrasvelden zijn prima geschikt om veilige slidings op te maken en zien er ook nog eens steeds natuurgetrouwer uit. Dit wordt ook wel bewezen door het feit dat steeds meer professionele voetbalclubs overstappen op een voetbalveld van kunstgras.

Een kunstgras voetbalveld van de Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant heeft een gigantisch aanbod kunstgras, waaronder de allerbeste matten voor voetbalvelden. Samen kijken wij naar de ideale lengte van de grassprieten, de hardheid van de mat, de veiligheid van de spelers en de gewenste plaatsing. Door onze directe banden met de producenten van kunstgras leveren wij niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens tegen de beste prijzen. En indien gewenst leggen wij de matten vakkundig, snel en voordelig voor u aan. Zo kan uw club er nog vele jaren met veel plezier op spelen: het hele jaar door.

Kunstgras en voetbal: het hele jaar door een mooie mat

Het gebruik van kunstgras bij voetbal is zoals gezegd steeds populairder in Nederland, tot de Eredivisie aan toe. Geïnteresseerd in wat een voetbalveld van kunstgras voor uw club kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs op een van onze vestigingen. Wij zijn te bereiken via 088-260 07 08.


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht