Kunstgras Papendrecht

Home » Kunstgras Papendrecht

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Duurzaam en onderhoudsarm kunstgras in Papendrecht koopt u bij Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Wij hebben meer dan 20 soorten kunstgras in ons gigantisch assortiment tegen scherpe tarieven. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. U kunt bij ons terecht voor gekleurd gras, sportgras, siergras, speelgras en kunstgras voor balkons/dakterrassen. Ons kunstgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden en voelt zacht en natuurlijk aan. Bovendien is het UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Kom snel eens langs op ons showterrein!

Kunstgras kopen in Papendrecht

Kunstgras in Papendrecht koopt u bij ons. U heeft niet alleen veel keuze, maar bent ook verzekerd van een uitstekende service. Wij leggen het kunstgras graag voor u aan. U kunt er echter ook voor kiezen om dit zelf te doen. In dit geval verkopen wij ook diverse benodigdheden voor het aanleggen van kunstgras. Onze medewerkers voorzien u ook graag van deskundig advies, zodat u het juiste product koopt.

Outlet

Kunstgrasgigant heeft niet alleen nieuw kunstgras, maar ook restpartijen. Deze doen niet onder voor kwaliteit, maar zijn wel goedkoper. Ook hier heeft u veel keuze in kunstgrassoorten. Wilt u kunstgras in Papendrecht kopen? Kom dan naar ons showterrein in Ridderkerk! Kies ervoor om nooit meer te maaien en kies voor onze onderhoudsarme kunstgrasmatten.

Kunstgras kopen in Papendrecht? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht