Kunstgras Walcheren

Home » Kunstgras Walcheren

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Particulieren en bedrijven ✓ Meer dan 20 soorten.}Op Walcheren legt u kunstgras aan van de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij zijn experts op dit gebied. In ons ruime assortiment hebben we meer dan 20 soorten kunstgras opgenomen. Zo vindt u altijd wat u zoekt. Wij leveren aan particulieren en bedrijven voor een zeer scherpe prijs. Ons kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden!

Kunstgras op Walcheren van goede kwaliteit

Als u een tuin heeft op Walcheren en u wilt groen maar geen onderhoud, is kunstgras de oplossing! Kunstgras legt u eenmaal aan en u hebt er jarenlang plezier van. Wij leveren namelijk echte kwaliteit en ons gras is beschermd tegen UV straling waardoor het niet verkleurd. Ons siergras de luxe assortiment is bijna niet van echt gras te onderscheiden. Het is geschikt voor de tuin of omgeving van uw bedrijfspand. Als u kinderen heeft kunt u het beste voor speelgras kiezen. Dit gras is ook zeer natuurgetrouw maar nog steviger. Kinderen kunnen zo naar lieve lust spelen zonder het kunstgras te beschadigen. Speelgras is ook zacht gras zodat u er met blote voeten op kunt lopen.

Sportgras

Naast kunstgras voor de tuin hebben wij nog meer mogelijkheden. Zo hebben we een speciaal sportgras assortiment. Dit is sterker dan gewoon kunstgras waardoor en intensief op gesport kan worden. Een ander voordeel is dat ze slijtvast en onderhoudsarm zijn. Het kunstgras kunt u op Walcheren gebruiken voor bijvoorbeeld voetbalvelden en tennisbanen.

Bent u op zoek naar kunstgras in Walcheren? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.