Kunstgras Breskens

Home » Kunstgras Breskens

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Als u kunstgras in Breskens wilt aanleggen gaat u naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke! Hier vindt u meer dan 20 soorten voor uiteenlopende toepassingen. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. U kunt ook het kunstgras in onze vestiging op maat laten snijden en direct meenemen. Zo heeft u meteen het kunstgras in huis en kunt u aan de slag!

Kunstgras leggen in Breskens

Of u nu als bedrijf uw bedrijfstuin van een mooie grasmat wilt voorzien of als particulier uw tuin, bij de Kunstgrasgigant vindt u wat u zoekt. Wij hebben de onderverdeling tussen speelgras, siergras en sportgras gemaakt om de keuze voor u makkelijk te maken. Als u kunstgras in Breskens legt is dit bijna niet van echt gras te onderscheiden. In ons speelgras is naast mooi groen ook een levensechte bruine kleur verwerkt. Dit zorgt voor een levendig effect. Kinderen kunnen zorgeloos ravotten op deze soort doordat het stevig is maar zacht aanvoelt.

Gekleurd gras

Naast levensecht kunstgras kunt u ook gekleurd gras in Breskens laten leggen. Er is veel mogelijk. Wij hebben bijvoorbeeld geel, rood, blauw en oranje gras waar u uit kunt kiezen. Gekleurd gras geeft een speels effect en kan in patronen gelegd worden. Met gekleurd kunstgras valt bijvoorbeeld een speelveldje extra op!

Bent u op zoek naar kunstgras in Breskens? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.