Kunstgras Hoekse Waard

Home » Kunstgras Hoekse Waard

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras in de Hoekse Waard koopt u bij Kunstgrasgigant! Wij zijn gevestigd in Ridderkerk en hebben een gigantisch assortiment met meer dan 20 soorten kunstgras. Ook is ons kunstgras in diverse kleuren beschikbaar. Wij leveren het gras aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. Wij hanteren scherpe tarieven voor onze producten. Of u nu op zoek bent naar siergras of sportgras, wij hebben het allemaal. Ons gras is UV-bestendig, schimmel- en rotvrij en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, zoals voor balkons, sportvelden, campings, rondom zwembaden en veel meer.

Kunstgras in de Hoekse Waard voor scherpe prijzen

Wij bieden kunstgras aan in de Hoekse Waard tegen scherpe prijzen. Kunstgrasgigant heeft ook de beschikking over een couponhal. Hier vindt u vele soorten kunstgrasrestanten van hoge kwaliteit. Doordat wij vele grasmatten op voorraad hebben, kunt u het direct mee naar huis nemen. Kies ervoor om niet meer te maaien, maar kies bijvoorbeeld voor ons sierkunstgras. Deze is uitstekend geschikt voor uw tuin en is niet van echt gras te onderscheiden. Bovendien is deze soort voorzien van levensechte bruine sprietjes en is het beschikbaar in verschillende spriethoogten.

Zacht en comfortabel

Ons kunstgras is zacht en comfortabel, waardoor het siergras uitstekend geschikt is voor uw tuin. Ons gras bestaat ook uit diverse kleuren. Zo is geel en groen of bruin en groen ook een veelvoorkomende kleur voor siertuinen. Kom snel eens langs in onze zaak in Ridderkerk of laat ons kunstgras bezorgen in de Hoekse Waard. U kunt het ook zelf ophalen en leggen. Eventueel kunnen wij het ook voor u aanleggen. Vraag snel naar de mogelijkheden en bel naar 06 – 26 088 967.

Kunstgras kopen in de Hoekse Waard? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.