Kunstgras particulier

Home » Kunstgras particulier

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het beste kunstgras voor particulier gebruik vindt u bij Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste aanbod kunstgras en u vindt bij ons ook restpartijen tegen lage prijzen. Dit kunstgras is vaak uitstekend geschikt voor particulier gebruik voor verschillende toepassingen. Laat kunstgras leggen in uw tuin, op uw dakterras of balkon. En wat dacht u bijvoorbeeld van kunstgras als decoratie op tuinhekken? Het kan allemaal. Bezoek een van onze vestigingen en vindt direct wat u zoekt!

Vele kleuren kunstgras voor particulier gebruik

Kunstgrasgigant heeft vele kleuren kunstgras in het assortiment voor particulier gebruik. Voor specifieke toepassingen en een optimaal resultaat kiest u voor een speciale kleur kunstgras. Groen gras is immers ook maar gewoontjes. Wij bieden u onder andere de kleuren (licht)grijs, antraciet, donkerbruin, lichtbruin en blauw. Ook voor speciale toepassingen is gekleurd kunstgras een goede keuze: bijvoorbeeld voor op een boot, evenement of het leggen van kunstgras bij zwembaden.

Meer informatie en contact

Bezoek een van onze vestigingen vandaag nog en laat u verrassen door ons veelzijdig aanbod kunstgras voor particulier gebruik. Wij kunnen meer dan 25 soorten kunstgras direct uit onze voorraad leveren. Wilt u meer weten over onze producten, onze prijzen of onze service? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06 – 26 088 967.

Scherp geprijsd kunstgras voor particulier gebruik: bezoek een van onze vestigingen!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.