Kunstgras Vlissingen

Home » Kunstgras Vlissingen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Heeft u een mooi balkon dat u wilt voorzien van kunstgras in Vlissingen, kom dan naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke! Wij hebben mooi kunstgras dat lekker zacht aanvoelt. Bij ons garanderen we kwaliteit tegen scherpe prijzen. De keuze is zeer divers, u kunt voor natuurlijk kunstgras gaan maar we hebben ook gekleurd gras.

Gekleurd kunstgras voor uw balkon in Vlissingen

Heeft u een mooi balkon in Vlissingen en wilt u daar kunstgras op leggen? Kom dan naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij hebben zacht aanvoelend kunstgras, zodat u in Vlissingen op blote voeten naar buiten kunt! Daarnaast is ons gras zeer stijlvol en heeft u geen zand nodig bij de aanleg. Het gras is met korte spriet en eenvoudig schoon te houden. Op het balkon is de afwatering belangrijk, het kunstgras is daarom ook afwaterend. U heeft de keuze uit verschillende maten en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kleuren grijs, bruin of zwart? Dit geeft een zeer unieke, stijlvolle en warme uitstraling aan uw balkon.

Couponhal Koudekerke

Wij hebben ook aan de kleinste budgetten gedacht. Een balkon in Vlissingen van kunstgras voorzien terwijl u een minimaal budget heeft is daarom ook mogelijk. Komt u naar onze vestiging in Koudekerke en breng dan een bezoekje aan onze couponhal. Hier vindt u standaard formaten voor verschillende toepassingen. Onze medewerkers zij u daar vakkundig van dienst en geven u desgewenst advies!

Bent u op zoek naar kunstgras in Vlissingen? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.