Kunstgras Tiel

Home » Kunstgras Tiel

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

U legt kunstgras in Tiel van Kunstgrasgigant in Doetinchem of Ridderkerk. Of u nu kunstgras in uw tuin of op het dakterras of balkon wilt leggen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben uiteenlopende soorten, maten en kleuren, zodat u alles geheel naar wens kunt plaatsen. Bedrijven, instellingen en verenigingen nemen contact met ons op als ze bijvoorbeeld een voetbalveld, speelveld of tuin willen aanleggen. Kunstgras is zeer onderhoudsvriendelijk en uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Het aanleggen van Kunstgras in Tiel door Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant is een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Wij hebben dan ook tien vestigingen verspreid over heel het land. Als u kunstgras in Tiel wilt aanleggen komt u langs in onze vestiging in Doetinchem op 30 minuten afstand. U kunt dan de kwaliteit en ons brede assortiment ervaren. Daarbij staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden en geven zij desgewenst specialistisch advies. U gaat naar de Kunstgrasgigant vanuit Tiel omdat:

  • We uitstekende kwaliteit leveren
  • Er een grote keus is
  • Direct meenemen mogelijk is
  • Wij een outlet hebben
  • Wij voor u het kunstgras in Tiel op aanvraag aanleggen

Kunstgrasgigant in Doetinchem

Het uitgebreide assortiment van Kunstgrasgigant is in onze vestigingen te bewonderen. Als u kunstgras in Tiel wilt laten aanleggen is de dichtstbijzijnde vestiging in Doetinchem. Daar heten we u van harte welkom. De vestiging is goed bereikbaar vanaf de snelweg. We hebben hier een grote voorraad voor iedere toepassing.

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Tiel? Neem contact op of kom langs in Doetinchem!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.