Kunstgras plaatsen

Home » Kunstgras plaatsen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

U wilt kunstgras plaatsen in uw tuin, balkon of terras maar u ziet er tegenop om dit zelf te doen? Een goed startpunt is onze pagina met tips voor het zelf aanleggen van kunstgras. Het is redelijk eenvoudig, zolang u zorgvuldig te werk gaat en ons stappenplan goed opvolgt. Ziet u uzelf dit niet zo snel zelf doen of bent u bang dat u niet het resultaat krijgt dat u graag wilt? De Kunstgrasgigant kan uw grasmat natuurlijk ook voor u komen aanleggen.

Voordelig kunstgras aanschaffen en laten plaatsen

Het aanleggen van uw kunstgrasmat doen wij voor zeer scherpe tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de locatie waar uw grasmat moet komen te liggen. Is dit al verhard en geëgaliseerd of moeten wij dat nog voor uw doen? Moet wij het zand nog aanbrengen en/of aantrillen of niet? En is er nog een oude grasmat die eerst verwijderd moet worden? Dit alles kunnen wij voor u uitvoeren, maar uiteraard geldt dat de kosten stijgen als de hoeveelheid werk toeneemt. U krijgt een helder overzicht van de kosten op onze pagina over het laten aanleggen van uw grasmat. Zo weet u precies met welke kosten u te maken krijgt.

Vakkundige aanleg van kunstgras

Ons deskundige team heeft ruime ervaring met het plaatsen van kunstgras. U bent dan ook te allen tijde verzekerd van een correcte plaatsing zodat u jarenlang geniet van prachtig kunstgras. Of het nu gaat om kunstgras voor een balkon of een groot sportveld. Het plaatsen van kunstgras laat u met een gerust hart over aan de Kunstgrasgigant. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs op 1 van onze 11 vestigingen. Wij zijn te bereiken via 085-902 03 06.

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras ’s Gravenzande | Kunstgras Domburg | Kunstgras particulier | Kunstgras Bleiswijk | Kunstgras Hillegom

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.