Kunstgras 's Gravenzande

Home » Kunstgras ’s Gravenzande

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Een gigantisch assortiment kunstgras, scherpe prijzen en uitgebreide service: kunstgras in ’s Gravenzande koopt u bij Kunstgrasgigant. Gevestigd in Pijnacker zijn wij zowel bedrijven als particulieren zo optimaal mogelijk van dienst. Deskundig advies op maat over onderhoud en toepassingsmogelijkheden van ons kunstgras, keuze uit meer dan 20 soorten, direct leverbaar. Slechts een greep uit het voordeel dat Kunstgrasgigant u biedt. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom langs in onze zaak in Pijnacker en laat u inspireren!

Kunstgras ’s Gravenzande: moeiteloos een fris groen gazon

Kiest u voor kunstgras van kwaliteit in omgeving ’s Gravenzande dan is Kunstgrasgigant in Pijnacker uw vertrouwde leverancier. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden, UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Bovendien vergt een gazon van kunstgras vrijwel geen onderhoud. Geniet het hele jaar door van fris groen gras zonder dat u aandacht hoeft te besteden aan onderhoud.

Bezoek ook eens onze couponhal: profiteer van extra mooie prijzen

Koopt u kunstgras in ’s Gravenzande bij ons dan helpen wij u graag met het leggen van uw gazon. Kom ook eens kijken in onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen aan: het mooiste kunstgras voor een extra aantrekkelijke prijs! Indien gewenst snijden wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat. Wilt u meer weten over ons aanbod en onze prijzen? Neem gerust contact op en bel met 085 90 20 306.

Kunstgras in omgeving ’s Gravenzande voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker aan de Weteringweg 20!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.