Kunstgras Wilnis

Home » Kunstgras Wilnis

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Of u nu op zoek bent naar kunstgras in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern voor op uw balkon, in uw tuin of misschien wel voor binnen, bij Kunstgrasgigant vindt u een gigantisch assortiment aan kunstgras tegen scherpe prijzen. Van een compleet tennisveld inclusief belijning tot roze kunstgras voor op uw balkon of in de serre. Bij ons vindt u alle soorten en maten kunstgras.

Kunstgras voor uw tuin in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern

Vaak wordt er gedacht dat kunstgras er niet zo uit kan zien als echt gras. Bij ons vindt u prachtig kunstgras dat niet van echt gras te onderscheiden is. Kies uit ruim 20 soorten kunstgras zoals type Raamsdonksveer, Ridderkerk, Pijnacker en Marum. Heeft u geschikt kunstgras voor uw tuin gevonden? Dan bezorgen wij het kunstgras graag bij u thuis. Komt u vooral langs in onze vestiging in Eemnes om het kunstgras te voelen en te beleven. Onze medewerkers geven u graag eerlijk en deskundig advies over bijvoorbeeld lichtinval en de kijkrichting.

Binnen een buitengevoel dankzij kunstgras

Bent u een echte buitenpersoon en wilt u in koudere maanden ook kunnen genieten van prachtig gras? Kunstgras is ook een prima product voor binnen. Wij hebben zelfs twee kunstgrassen met een brandwerend certificaat. Het kunstgras voor binnen is ook bruikbaar voor beurzen, evenementen en winkels. Kiest u voor kunstgras van Kunstgrasgigant? Dan geven wij u maar liefst zeven jaar garantie op UV-bestendigheid en het loslaten van vezels.

Kunstgras in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern zelf aanleggen

U kunt er voor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen. Wel heeft u bepaalde benodigdheden nodig die u uiteraard bij ons kunt aanschaffen. Hieronder vindt u de benodigdheden:

  • Instrooizand;
  • Lijmband dat zorgt voor een naadloze verbinding tussen twee stukken kunstgras;
  • Graspennen;
  • Stabilisatiedoek voor op het terras;
  • Drukverdeeldoek voor op het zand of de grond.

Wilt u er zeker van zijn dat het kunstgras in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern goed wordt aangelegd en u er jaren plezier van heeft? Laat het door een professionele hovenier doen.

Deskundig advies op maat in Eemnes

Komt u vooral langs met inspiratiefoto’s, de afmetingen of een tuinontwerp zodat wij u op een zo goed mogelijke manier vrijblijvend kunnen adviseren. Aan de hand van uw wensen, maken wij graag een offerte op maat. U kunt dagelijks vrijblijvend langskomen om u te laten informeren over de vele mogelijkheden. Wij zien u graag op het terrein van Kunstgrasgigant Eemnes aan de Goyergracht Zuid 1 in Eemnes.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.