Kunstgras Waalwijk

Home » Kunstgras Waalwijk

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgrasgigant is de specialist op het gebied van kunstgras, vanuit Waalwijk bezoekt u ons in Raamsdonksveer! Wij hebben een breed assortiment waardoor u een enorme keus heeft tussen verschillende soorten. U vindt bij ons onderscheid tussen speelgras, siergras, sportgras en kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras. Veel particulieren, verenigingen, instellingen en bedrijven zijn u voorgegaan en maken naar tevredenheid gebruik van ons kunstgras!

Kunstgras in uw tuin in Waalwijk laten leggen

Kunstgrasgigant heeft kunstgras voor uiteenlopende toepassingen, zo ook voor uw tuin in Waalwijk. Veel mensen prefereren kunstgras omdat het mooier is dan een tegelvloer en daarbij ook zachter aanvoelt. Het is eenvoudiger te onderhouden dan echt gras terwijl er op het oog geen verschil is te zien. Omdat wij scherpe prijzen hanteren vindt u altijd een model dat binnen uw budget past. In Raamsdonksveer hebben wij meer dan 20 soorten op voorraad.

Speelgras

Wij raden aan om speelgras of siergras in uw tuin, in bijvoorbeeld Waalwijk, aan te leggen. Dit geeft het mooiste resultaat. Als u op het gras wilt lopen of met de kinderen op het kunstgras wilt spelen kunt u het beste voor een van onze speelgrassen kiezen. Deze ogen realistisch, zijn stevig en voelen lekker zacht aan. Uitermate geschikt om op te liggen of te ravotten.

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Waalwijk? Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Raamsdonksveer!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras aanleggen Veghel | Kunstgras Eemnes | Kunstgras Hulst | Kunstgras restanten | Kunstgras aanbieding

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.