Kunstgras Haarlem

Home » Kunstgras Haarlem

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgrasgigant levert kunstgras aan vele sportverenigingen in Haarlem. Voor vele sporten vindt u geschikt kunstgras in ons assortiment! Kies voor kunstgras bij uw vereniging in Haarlem omdat het makkelijk te onderhouden is en een eenmalige investering een ruime besparing op de lange termijn oplevert. Daarbij maakt de afwatering het mogelijk oom ook bij slecht weer te sporten. Ons kunstgras lijkt levensecht. Kom langs in onze vestiging in Lisserbroek en ervaar het voor u zelf.

Kunstgras voor vele sportverenigingen in Haarlem

Bij Kunstgrasgigant vindt u kunstgras voor vele sporten. Samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf leggen wij grote oppervlaktes aan op vele sportvelden:

  • Hockey
  • Golf
  • Voetbal
  • Tennis

De voordelen van bestellen bij Kunstgrasgigant zijn eindeloos. Wij hanteren scherpe prijzen voor een hoge kwaliteit. We kunnen het kunstgras volledig voor u aanleggen. Daarbij is ons kunstgras bijna niet van echt te onderscheiden en kunt u kiezen uit verschillende soorten sprieten.

Contact

Komt u gerust vrijblijvend langs bij de Kunstgrasgigant aan de Kruisbaak 3 te Lisserbroek. U vindt daar meer dan 20 soorten kunstgras die u in praktijk kunt bekijken. Meer informatie over onze openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving vindt u onder de button contact. U kunt contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen hebt, of op een gedegen advies wilt.

Wilt u kunstgras laten leggen in Haarlem? Neem contact op of kom langs in Lisserbroek!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.