Kunstgras Amstelveen

Home » Kunstgras Amstelveen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgrasgigant is uw kunstgrasspecialist in omgeving Amstelveen. Een gigantisch assortiment kunstgras dat vrijwel niet van echt is te onderscheiden en voor diverse doeleinden inzetbaar is maakt ons tot een van de bekendste kunstgrasleveranciers van Nederland. Breng een bezoek aan onze vestiging in Lisserbroek en oriënteer u op ons aanbod. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag meer productinformatie.

Kunstgras Amstelveen: kom het effect van kunstgras ervaren

Waar wilt u kunstgras in omgeving Amstelveen voor gebruiken? Sport, spel of siertuin? Met ons kunstgras kan het allemaal. Kom ons kunstgras bekijken. Ervaar het effect van kunstgras. Zie hoe het licht valt en ervaar hoe echt ons kunstgras voelt om tot de beste keuze te komen. Wij geven u graag goed en eerlijk advies zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij helpen u graag met het leggen van kunstgras

Kunstgras aanschaffen in omgeving Amstelveen. Daarvoor komt u langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek. Hier vindt u ook onze couponhal. In deze hal bieden wij restpartijen aan voor een extra leuke prijs. Indien gewenst snijden wij het kunstgras van uw keuze graag voor u op maat zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen. Ons kunstgras is eenvoudig zelf te leggen. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Bel ons dan via 06 46 70 81 61.

Kunstgras in Amstelveen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.