Kunstgras Nieuwegein

Home » Kunstgras Nieuwegein

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Gekleurd kunstgras in de regio Nieuwegein koopt u bij Kunstgrasgigant in Eemnes of Raamsdonksveer. In ons gigantisch assortiment vindt u meer dan 25 soorten kunstgras. Wij hebben ze in diverse maten en kleuren. Vaak denkt men aan de kleur groen bij kunstgras. Andere kleuren doen het echter ook zeer goed. Wij hebben verschillende kleuren met ieder een eigen toepassing. Zo hebben wij kleuren voor sportvelden, balkons en dakterrassen, campings, rondom zwembaden en nog veel meer. Of u nu groen, geel, oranje of verschillende groentinten in de grasmat zoekt, wij hebben het in ons assortiment.

Kunstgras in de couponhal in de regio Nieuwegein

In onze couponhal in de regio Nieuwegein vindt u ook kunstgras van hoge kwaliteit. Het aanbod in deze outlet bestaat uit restpartijen die niet onderdoen op het gebied van kwaliteit. U profiteert hier juist van zeer scherpe tarieven voor hoge kwaliteitsgras. Wij hebben vele soorten kunstgras op voorraad, zodat uw aankoop meteen mee naar Nieuwegein kunt nemen. Wij rollen de mat(ten) voor u op en plaatsen het in uw auto.

Aanleggen

Het aanleggen van ons kunstgras in Nieuwegein is heel eenvoudig. Om u toch nog te helpen, hebben wij een instructievideo op onze website geplaatst met tekst en uitleg. Onze medewerkers kunnen u in onze zaak in Eemnes of Raamsdonksveer ook van deskundig advies voorzien. Kom snel eens langs en profiteer van scherpe prijzen voor ons natuurlijke kunstgras.

Kunstgras kopen in Nieuwegein? Kom langs in Eemnes of neem contact op!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras voor op dakterras | Kunstgras Ridderkerk | Kunstgras Roosendaal | Kunstgras Sliedrecht | Kunstgras Schiedam

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.