Kunstgras Sliedrecht

Home » Kunstgras Sliedrecht

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras op maat in de omgeving van Sliedrecht koopt u bij Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Wij hebben een gigantisch assortiment met meer dan 20 soorten kunstgras. Wij kunnen het kunstgras op maat voor u snijden of u koopt onze standaard afmetingen. Het kunstgras is in vele verschillende afmetingen en zelfs kleuren beschikbaar. Wij bieden onze producten tegen scherpe tarieven aan. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. Kom snel eens langs in onze zaak en neem een kijkje op ons showterrein.

Onderhoudsarm kunstgras in de omgeving van Sliedrecht

In de omgeving van Sliedrecht vindt u bij Kunstgrasgigant onderhoudsarm kunstgras. Dit gras is daarnaast UV-bestendig, rot- en schimmelvrij. Het grootste voordeel is wel dat u nooit meer hoeft te maaien. Het aanleggen van het gras is ook eenvoudig. Indien gewenst, kunnen wij met onze aanlegservice het kunstgras voor u aanleggen. Wij hebben kunstgras voor balkons, dakterrassen, sport- en speelvelden, tuinen en nog veel meer.

Couponhal in Ridderkerk

Bij onze vestiging in Ridderkerk hebben wij ook een couponhal. Hier vindt u diverse restpartijen kunstgras tegen scherpe tarieven. Ook hier vindt u vele soorten kunstgras. Ons kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling en is af te halen in Ridderkerk of wij bezorgen het in Sliedrecht. Kies ervoor om niet meer te maaien, kies voor ons kunstgras!

Kunstgras kopen in Sliedrecht? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht