Kunstgras Sliedrecht

Home » Kunstgras Sliedrecht

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras op maat in de omgeving van Sliedrecht koopt u bij Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Wij hebben een gigantisch assortiment met meer dan 40 soorten kunstgras. Wij kunnen het kunstgras op maat voor u snijden of u koopt onze standaard afmetingen. Het kunstgras is in vele verschillende afmetingen en zelfs kleuren beschikbaar. Wij bieden onze producten tegen scherpe tarieven aan. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. Kom snel eens langs in onze zaak en neem een kijkje op ons showterrein aan de Euroweg 3 in Ridderkerk.

Onderhoudsarm kunstgras in de omgeving van Sliedrecht

In de omgeving van Sliedrecht vindt u bij Kunstgrasgigant Ridderkerk onderhoudsarm kunstgras. Dit gras is daarnaast waterdoorlatend, UV-bestendig, rot- en schimmelvrij. Het grootste voordeel is wel dat u nooit meer hoeft te maaien. Het aanleggen van het gras is ook eenvoudig. Indien gewenst, kunnen wij met onze aanlegservice het kunstgras voor u aanleggen. Wij hebben kunstgras voor balkons, dakterrassen, sport- en speelvelden, tuinen en nog veel meer.

Couponhal in Ridderkerk

Bij onze vestiging in Ridderkerk hebben wij ook een couponhal. Hier vindt u diverse restpartijen kunstgras tegen scherpe tarieven. Ook hier vindt u vele soorten kunstgras. Ons kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling en is direct uit voorraad af te halen in Ridderkerk of wij bezorgen het in Sliedrecht. Kies ervoor om niet meer te maaien, kies voor ons kunstgras!

Kunstgras kopen in Sliedrecht? Kom langs op de Euroweg 3 in Ridderkerk of neem contact op!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.