Kunstgras groothandel

Home » Kunstgras groothandel

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras aanbiedingen

Kwalitatief hoogwaardig kunstgras kunt bij een gespecialiseerde groothandel als Kunstgrasgigant aanschaffen tegen scherpe prijzen. Als erkende leverancier voorzien wij bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren al jarenlang van kunstgras voor diverse toepassingen. Of u nu kunstgras nodig heeft voor in uw winkel of kunstgras wilt gebruiken voor het aanleggen van een sportveldje, Kunstgrasgigant is de groothandel en leverancier die voor u het ideale kunstgras in huis heeft.

Breed assortiment kunstgras bij een gespecialiseerde groothandel

Omdat wij een groothandel zijn, vindt u bij ons een zeer breed assortiment aan kunstgras. Onze klanten hebben de keuze uit meer dan 25 soorten veilig kunstgras die direct uit voorraad leverbaar zijn. U bepaalt zelf de verschillende eigenschappen van het kunstgras, zoals:

  • De poolhoogte: van kunstgras met een poolhoogte van 4 mm tot kunstgras met lange sprieten van 65 mm;
  • De kleur: kunstgras is tegenwoordig niet alleen meer in het groen leverbaar. Kies uit diverse kleuren, zoals roze, geel, paars, zwart of grijs;
  • De toepassing: kunstgras voor een sportveld moet slijtvast zijn en voor kunstgras in een winkel is het extra van belang dat het brandveilig is.

Kunstgrasgigant is een leverancier die het kunstgras desgewenst ook volledig op maat kan maken. Vertel onze medewerkers in Ridderkerk of elders in Nederland wat u precies nodig heeft en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Kunstgras aan laten leggen door een ervaren leverancier

Wij zijn een ervaren leverancier die u ook graag van dienst is als u het kunstgras aan wilt laten leggen door een vakman. Bent u benieuwd wat Kunstgrasgigant als groothandel op het gebied van kunstgras voor u kan betekenen? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op door even te bellen naar 0180 – 726 901.

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.